lauantai 29. kesäkuuta 2013

Jade vs. Hugo

Meillä on viime aikoina painittu paljon:Jaden karvat vaan pöllyää painin tiimellyksessä! :D Ja nyt säästin kaikki random tv-melulta ja höystin videon musiikilla, kun videolla ei mitään tärkeitä ääniä muutenkaan ole(pari äännähdystä että nyt mentiin liian pitkälle ja mun hihitystä :D).

Matsit alkoi aika yhtäkkiä muutama viikko sitten, ja niitä saa katsella päivittäin useita kertoja. Hugo on se joka aloittaa härnäämään Jadea, ja Jade yrittää mennä alussa aina karkuun vaan. Se ei kuitenkaan auta, sillä Hugo vaan jatkaa ja paini alkaa. Jade on aluksi selvästi alakynnessä, mutta kun se sitten saa tarpeekseen ja raivostuu niin Hugo saa juosta karkuun! Yleensä Hugo menee karkuun kiipeilypuuhun, jonne Jade ei viitsi seurata. Ihan hyvä niin, sillä mua ainakin kauhistuttaisi jos kissat riehuisi korkealla kiipeilypuussa, nehän voisi vaikka tippua..

9 kommenttia:

 1. Hyvät naurut sain tuosta alusta, kun Hugo empii hyökkäystä :D
  On ne ihania! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja Hugon häntäkin on siinä ihan pörheenä, varsinkin siitä ihan tyvestä.. :D

   Poista
 2. Hah, samiskiipeilypuu! Meillä tuo on niiiiin jokapäiväistä, tosin näytti että teidän misut ottaa paljon iisimmin : D Meillä tuohon kuuluu lisäksi vielä paljon juoksemista, syöksäilyä ja muutenkin yleistä kaaosta. Välillä tuntuu, että täällä olisi jotain muksuja pyörimässä kun kissat vaan ravaa ja painii ja tiputtelee juoksennellessaan ja riehuessaan kaiken mahdollisen ja matot rullalla.. ja ne kissankarvat! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kun luulin että tää on jo rankempaa yhteenottoa, mutta hyvä tietää ettei oo.. :D Meilläkin siis kyl juostaan rallia, mutta se on aina ennen näitä painimatseja.

   Poista
 3. Meillä tota samaa liki päivittäin kun nuorempi kiusaa vanhempaa. :)

  VastaaPoista
 4. Hauska videopätkä - ja täynnä lempeää leikkiä, ei vihapainia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan tuon on olla leikkiä, kun Jade ihan heittäytyy selälleen.. Mutta vähän ristiriitaista kun sen korvat menee kuitenkin usein päätä pitkin ja se näyttää tosi vihaiselta. :D

   Poista
 5. Olipa hauska video! Meilläkin tuota samaa, mutta vähän totisemmassa mielessä vain, valitettavasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih.. :/ Meillä oli kissojen tutustuessa ehkä vähän totisempaa, silloin ääntäkin lähti painien tuoksinnassa lähes koko ajan.

   Poista