tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kissanleluja, osa 1: eläimet ja tyynyt

Tästä alkaa kolmeosainen postaussarja kissojen leluista! Meiltä löytyy jos jonkinmoista lelua, joista Hugolla ja Jadella on omat suosikkinsa. Ensimmäisessä osassa käydään läpi siis eläinaiheiset lelut ja tyynyt.

IMG_3097

Eikös olekin söpöjä? ♥ Näiltä jokaiselta löytyy oma nimi. Lehmälelu sai ensin nimen Muu. Sitten tuli Pepe-pupu, sitten Repe-sorsa, sitten Papu-papukaija ja vielä Repo(lainen)-kettu sekä Pete-pesukarhu!

Hugon suosikki on ehdottomasti Pepe-pupu, sillä se piipittää kun siihen koskee. Tätä lelua ei missään nimessä kannata unohtaa kissojen saataville yöksi, sillä muuten voi olla varma että yöllä herää piipitykseen.. Peten pitäisi myös piipittää samaan tapaan kuin Pepen, mutta se meni oudosti rikki heti ensimmäisen leikin aikana. :o Myös Repe-sorsa ja Papu-papukaija pidetään laatikossa koska niissä on potentiaalisesti irtoavia/syötäviä osia. Muut ovat kiipeilypuun pesäkolossa, josta kisu voi hakea lelun kun leikityttää. Välillä Hugo onkin tyhjentänyt koko kolon lelut ympäri kämppää! :D Jaden suosikkia en osaa sanoa, mutta kolmen kärjessä on ainakin Muu, Repe ja Papu.

IMG_3099

Hiiriäkin löytyy, tosin vasta vähän aikaa sitten se kasvoi perheeksi Mellan kanssa toteutetun kissaswapin ansiosta. Ennestään meillä oli vain tuo iso pyöreä hiiri, joka liikkuu ja värisee kun sen takana olevasta narusta vetää ja päästää irti. En uskonut tämmöisten ei-miltään-haisevien hiirien olevan kissojen mieleen, mutta kyllä nekin vaan jaksaa innostaa, ainakin Hugoa. Näitä pidän myös laatikossa ettei kissat syö irtoavia osia.

IMG_3091

Lopuksi vielä tyynyt. Löytyy kaksi Kong Kickeroo -lelua eli takajalkatömpsysäkkiä ja kaksi kissanäyttelystä ostettua valerianalla täytettyä tyynyä. Hiirityynyn häntää olen joutunut typistämään hieman kun Jade ehti sitä joskus järsiä vähän liikaa. Sen vuoksi sekin on laatikossa..

IMG_2402

Tässä vielä sneak peek lelulaatikosta, josta vähän näkee mitä seuraavissa kahdessa osassa tullaan näkemään..

Oonko ainoa, joka antaa kissojen leluille nimet? :D

13 kommenttia:

 1. Toi Kong Kickeroo on niiin paras! Meidän Ansa tykkää siitä ihan hulluna. Meillä on itseasiassa ihan saman värinenkin kuin teillä! Me kutsutaan sitä nimellä King Kickeroo, koska mä oon aina luullut että se on King eikä Kong :D :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa harkita sitten tuon pienemmän pentuversion ostamista jos kerran kissat on tykänny tosta isommasta, sillä pentuversio rapisee kivasti kun sitä painelee! :)

   Poista
 2. Oo kivoja leluja! Hippu pitäisi noista,joten en taida näyttää tätä postausta Hipulle ettei hän tule kateelliseksi :D Mistä olet hankkinut nuo tömpsyttely säkit? Me tarvittais tuollainen ettei meidän mattomme joutuisi aina uhriksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei parane näyttää! :D Zooplussalta olen hankkinut kummatkin, mutta esim. Mustista ja Mirristä saa ainakin nettisivujen mukaan myös. :)

   Poista
 3. Kiitos! Pitää mennä katsomaan joku päivä :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onpi rakkaille kisuille leluja! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 5. Et taatusti ole ainoa, joka nimeää lelut! Kyllä leluilla minun mielestäni pitääkin olla jokaisella oma nimi :)

  VastaaPoista