lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kissojen juhannus

Lähdettiin kissojen kera "maalle" juhannusta viettämään. Kissoille se merkitsi ahkeraa ulkoilua vähän rauhallisemmissa maisemissa. Hugokin uskaltautui liikkumaan vähän enemmän, vaikka vähän väliä se yritti päästä kellarin avoimen oven kautta sisään. Tässä postauksessa on muuten sitten aika runsaasti kuvia, toivottavasti kaikkien koneet kestää! :D

IMG_3494

Kissat matkaa yhteisessä kopassa. Hugo pelkää pikkasen automatkoja, se käpertyy tiukasti Jaden viekkuun ja hautautuu karvojen sekaan. Jade katselee aina kiinnostuneena eturitilän kautta. Laitoin kopan päälle vielä hupparin, että Hugosta tuntuisi turvallisemmalta. Jadelle meinasi tulla vähän kuumat paikat, juuri ennen kuin oltiin perillä se alkoi läähättää. Onneksi päästiin äkkiä sisään viileään taloon ja vesikipon ääreen. :)

Ensin molemmat kissat pääsi ulos, mutta siitä ei ole yhtään kuvaa kun pidin niitä yksin ja kamera ei olisi enää mahtunut mukaan. Myöhemmin oli Jaden toisen ulkoilukerran vuoro, ja pääsin ottamaan vähän kuviakin.

IMG_3754

IMG_3768

IMG_3791

IMG_3807

IMG_3825

Hugon ulkoilu alkoi näin:

IMG_3855

Hugo piti aina hakea jostain sängyn alta kun oltiin menossa ulos. Se oli muutenkin tosi ujo kun samassa talossa oli enemmän ihmisiä kuin yleensä ja joista yksi oli pieni lapsi, joka oli vähän pelottava.

IMG_3862

IMG_3869

Laitettiin Hugo kivelle, se oli pelottava paikka. Alussa jouduttiin vähän kanniskelemaan sitä eri paikkoihin, kunnes se sitten intoutui itse kävelemään. Aika peppu matalana se silti liikkui, mutta on se jo alku!

IMG_3879

IMG_3885

IMG_3889

Kokeiltiin myös vähän näyttelyasentoa tulevaa kissanäyttelyä(joka aikaistuikin jo heinäkuulle, SUROK 28.7.) varten. Onkohan tää meidän asento mistään kotoisin? Mun mielestä näyttää ainakin kuvissa vähän oudolle.. Tosin sekin vaikuttaa että kuva otettiin ulkona(Hugoa jännittää). Hyvin se kuitenkin asennossa pysyi, toivottavasti yhtä hyvin sitten näyttelyssäkin! :)

IMG_3924

IMG_3929

Nyt ollaankin jo kotiuduttu, ja Hugo meni tapansa mukaan jotain järkyttävää koettuaan(ulkoilu/autoilu) suoraan sängyn alle kun kopan ovi avautui. :D Jade ei sen sijaan olisi millään halunnut lähteä kotiin. Tämä päivä onkin mennyt kissoilla palautuessa eilisen riennoista ja mulla kuvien muokkailussa ja lähes koko päivän ulkoilusta aiheutuneiden palaneiden olkapäiden voivottelussa(en oo ikinä ennen palanut).

7 kommenttia:

 1. En oo aikasemmin ees miettiny jos kissat laittais samaan häkkiin matkojen ajaks, voisi olla todella hyvä vaihtoehto meille kun matkat aina huutoa ja tuskaa kissojen osalta.. (tosin tänään kun tultiin mummilasta kotiin niin kissat nukku koko matkan ihan hiljaa, taisi olla rankka viikko takana kun kahden muun kissan kanssa pääsivät riekkumaan :D) Oon vaan aina ajatellut että se on liian ahdasta. Mulla on tosi iso toi isompi häkki, pitää kokeilla miten ne viihtys yhdessä :) Kummatkin kissat todella suloisia kuvissa, hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan kokeilla josko kisut ois hiljaa kun ei tarvitse yksin matkustaa! :) Toi meidän boksi on ainakin aika iso ja siihen mahtuu ihan sopivasti kaksi kissaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep, Hugo jää välillä hassuihin asentoihin kun sillä on valjaat päällä.. :D

   Poista
 3. Suloisia ulkoilukuvia :) Meilläkin harjoitellaan nyt noita venytyksiä, kun pitäisi uskaltautua juurikin tuohon samaiseen näyttelyyn 28.7 tekemään debyyttiä Jodan kanssa :o Hurjan jännittävää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meillä on kasvattaja mukana auttamassa, niin ei ihan yksin tarvitse olla.. :D Ja mehän saatetaankin sitten ehkä törmäillä siellä! :)

   Poista
  2. Joo, kasvattajan houkuttelemina mekin tullaan :D Ei sitä muuten uskaltaisi. Saa tulla nykimään hihasta, jos näyttää tutulta :D

   Poista