keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Hugo pesulla

Hugo pääsi tänään suihkuun! Mun ei pitänyt aluksi pestä Hugoa koska se ei vaikuta likaiselta/rasvaiselta mun mielestä. Sitten kuitenkin mietin että jos en pese sitä niin tuomari kuitenkin huomaa ja valittaa kun kissaa ei ole pesty joten pesin nyt sitten. Laitoin poikaystävän asialle ja se toi Mustista ja Mirristä tämmöstä shampoota:

kuva(3)

Bio-Groom Silky Cat Protein Lanolin Shampoo oli kuulemma ainoa kissashampoo M&M:ssä. En ehtinyt itse kattoa netistä mitään suosituksia hyvistä shampoista ja sanoin vaan että kysyy kaupasta neuvoja. Toivottavasti tällä ei mene turkki ihan pilalle.. :D

kuva(2)

Peseminen oli ihan helppo nakki, Hugo kun ei pelkää vettä kovinkaan paljon. Jade sen sijaan menee ihan paniikkiin kun sitä pitää pestä, ei ole toivoakaan että saataisiin sitä ikinä pestyä shampoolla. Kyllähän Hugokin yritti vähän livahtaa karkuun, mutta aika nopeasti se luovutti ja pysyi tosi nätisti paikallaan.

Turkista tuli aika tuuhean näköinen, mutta kai se tuosta vielä ehtii asettua sunnuntaihin mennessä. Mietin myös, että olisiko pitänyt käyttää jotain hoitoainetta, mutta nyt saa luvan riittää pelkkä shampoopesu, kun ei vielä tiedetä mitä tästä meidän näyttelyurasta oikein tulee..

4 kommenttia:

 1. Hyvin teillä menee - sekä pesun että näyttelyuran suhteen. Cocon ja Bertan oli tarkoitus tulla mukaan näyttelyyn, mutta ilmoittautumisessa oli jotain ihmeellistä eivätkä ne päässeet... :( Itse tulen joka tapauksessa käymään!

  /Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kuulinkin jo ettette olekaan tulossa.. :( Olisi ollut kiva nähdä Coco ja Bertta!

   Poista
 2. Pesty kissa on märkänä jotenkin surkean näköinen, vaikka komeahan Hugo muuten on :)

  VastaaPoista