perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kissanleluja, osa 3: muut

Viimeinen lelupostaussarjan osa on tässä, ja vuorossa siis muut lelut.

IMG_3087

Huiskalelut on varmaan aika monen kissan mieleen. Meille on kertynyt huiskaleluja monta kappaletta, tietysti eri väreissä. Melkeinpä jokaisen huiskaleikin yhteydessä irtoaa 1-2 sulkaa, joita sitten saa napsia äkkiä talteen ennen kuin kisu popsii sen parempiin suihin..

IMG_3073

Huiskaleluja kuvatessa Jade kuikuili peilin takaa että mitä mä oikein puuhaan. :D

IMG_3105

Lisäksi meiltä löytyy erilaisia palloja. Tuo pinkki on aikas vanha, nimittäin Uuno-mettiksen(kuva löytyy muuten täällä) vanha, eli ikää sillä on ainakin kymmenen vuotta. Hugo tykkää ihan kamalasti juosta pallojen perässä, se lyö palloa tassuillaan ja juoksee hulluna perässä. Hämähäkki on ostettu kissanäyttelystä Somakissin pöydästä. Hämähäkin jalat tuppaa yleensä käpristymään vartaloon leikin tiimellyksessä, vähän niin kuin hämähäkin kuollessa. Sitten se onkin vain kasa karvaa, mutta se ei Hugoa haittaa! Narun päässä oleva nalle on myös Jaden mieleen, varsinkin narua se tahtoisi koko ajan järsiä mikä ei ole hyvä siinä mielessä että jos se menee katki niin lelu ei ole enää läheskään niin kiva.. :D Viimeisenä vielä sormen ympärillä kerälle rullatut pussinsulkijat. Äiti leikitti näillä meidän edellistä kissaa, Minniä, joskus kauan sitten ja se leikki oli ainoa jota se tykkäsi leikkiä. Näiden kanssa tosiaan pitää olla varovainen ettei kissa niele niitä, minkä takia meillä leikitään nykyään näillä erittäin harvoin.

IMG_3111

Lopuksi kissanminttuspray, joka tekee tylsimmästäkin (pehmo)lelusta kiinnostavan! Jade menee ihan hulluksi kissanmintusta, mutta Hugoon kissanmintulla ei ole kummoistakaan vaikutusta. Jännää, miten kissanminttu voikin vaikuttaa niin erilailla eri kissayksilöihin..

4 kommenttia:

 1. Leluja tuntuu Hugolla ja Jadella riittävän! Kaikki kissat eivät tosiaankaan innostu kissanmintusta! Meilläkin se kiinnostaa vain Onnia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan näitä leluja aika paljon kertynyt, ja lisääkin tulee tasaiseen tahtiin.. :D

   Poista
 2. Meillä on kaikki sulka huiskat Leevin lemppareita. Se leikkis niiden kanssa varmaan kunnes kupsahtais. Ainakin läähätyksetä päätellen :D Kissanminttu vaikuttaa vaan Elviiraan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama Hugolla, leikki jää aina kesken koska muuten Hugo leikkisi vaikka maailman tappiin asti.. :D

   Poista