keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Näyttelypäivä

Ensimmäinen yhteinen näyttely takanapäin Hugon kanssa! (Hugohan on siis ollut pentuna näyttelyssä kasvattajansa kanssa ennen Suomeen tuloa.) Aamu alkoi bussimatkalla kohti Kaapelitehdasta. Hugo oli ensimmäistä kertaa bussissa, ja se vähän pelotti.

IMG_6462

IMG_6476

Näyttelypaikalla laitettiin häkki ensin kuntoon, eli verhot paikalleen ja hiekkalaatikko myös. Pesän kävin hankkimassa paikan päältä kun sellaista ei ennestään löytynyt meiltä ja tiesin että näyttelyssä olisi parempi valikoima kuin lähieläinkaupassamme. Kun olin saanut pesän ängettyä häkkiin, Hugo linnoittautui sinne tyystin ja vaan jurotti. Hugo ei selvästikään arvostanut sitä, että se oli tuotu näyttelyyn.. Aina kun Hugo piti saada ulos häkistä se piti kynsin ja hampain kiinni kaikesta mistä vaan pystyi, erityisesti pesästä. Viimeisellä kerralla kun Hugoa otin ulos onnistuin myös kaatamaan vesikupin syliini. Onneksi kuitenkin kesä kuivaa nopeasti!

hugo3

hugo6

hugo8
Eikös ollakin reippaan näkösiä kumpikin! :D

Arvostelun kuvat: Sanna-Leena Santapakka

Hugo pääsi heti aluksi tuomarin pöydälle. Tuomari tykkäsi kyllä Hugosta ja saatiin serti, mutta saatiin myös huomautus hännän tyven rasvaisuudesta. En huomannut itse kyllä yhtään mitään, mutta pitää seuraavalla kerralla sitten pestä vähän tarkemmin.. Hugo oli aika arka pöydällä ja yritti koko ajan karkuun, mutta kaikesta huolimatta saatiin kutsu tuomarin parhaan valintaan! Hugo jäi TP-valinnassa kuitenkin rannalle ruikuttamaan.

IMG_6497
Pakollinen arvostelusetelikuva.

IMG_6491

Kotiin päästyämme Hugo linnoittautui pitkäksi aikaa sängyn alle, kuten tavallista tällaisten traumatisoivien tapahtumien jälkeen.. :D Jade sen sijaan innostui uudesta pesästä, jonne se mahtuu juuri ja juuri.

Raahasin muuten kaikki kamat itse näyttelypäivänä paikalle, ja sen vuoksi mulla onkin edelleen niskat, hartiat, kädet ja jalat tosi kipeet.. Sai olla ensimmäinen ja viimenen kerta kun lähden näyttelyyn yksin ja vieläpä julkisilla. Seuraavalla kerralla pakotan poikaystävän kuormajuhdaksi!

10 kommenttia:

 1. Voi Hugo näyttää ihan jurottavalta :D Tossa tokassa kuvassa on sen näköinen, että mä en menis lähellekään saatika yrittäis ottaa pesästä pois :D Voi häntä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on juro, mutta siitä huolimatta löytyi ihastelijoita.. :D

   Poista
 2. Voi ihana Hugo ja ihanan kopan oot hommannu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi ihan kiva, oisin kyl halunnu värikkäämmän pesän mutta valikoima oli näyttelyssäkin aika pieni.. :/

   Poista
 3. Onnittelut sertistä! Hugo on kyllä ihana, jurotti tai ei :)

  VastaaPoista
 4. Siitä se lähtee Hugolle ura urkenemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :) Toivottavasti se vähän reipastuis kokemuksen myötä..

   Poista
 5. Onnittelut sertistä! Ja tosi tyhmää, ettei me päästy Bertan ja Cocon kanssa mukaan... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ois kyllä ollut kiva tavata, mutta eihän sitä tiedä vaikka satuttais samaan näyttelyyn vielä joskus..

   Poista