keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Yksisilmäinen hiiri

Jompi kumpi kissoista sai hiireltä toisen silmän irti tässä yksi päivä. Yleensä meillä ei kissat saa leluja rikki, jos ei siis lasketa huiskalelun irtoavia sulkia.

IMG_5839

Voi raukkaa.. :/ No onpahan ainakin ollut suosittu lelu! Onneksi ei sentään tuon pahemmin ole saanut selkäänsä, kun esimerkiksi häntä on vielä oikean mittainen. :D Juurikin hännän takia vahdin hiirileikkejä tarkasti, ettei vaan kissat syö sitä..

Onko hiirilelut muilla kuinka suosittuja?

4 kommenttia:

 1. On muuten jännä, että kun itsellä oli vielä vain yksi kissa niin nuo hiiret eivät kiinnostaneet ollenkaan. Paitsi tietenkin poikkeustapauksissa, jos hiiren häntä sattui näkymään maton alta.. Vein nuo sitten poikaystävän kissoille, missä sielläkään ei edes viiksi värähtänyt noiden puoleen. Ajassa eteenpäin ja muutettiin yhteen, miehen kissat menivät takaisin siskolleen ja meillä onkin nyt tosiaan kaksi painihirviötä. Ja jostain kumman syystä nuo hiiret ovat sitten tämän kakkoskisun mielestä maailman parhain juttu : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa on, mäkin muistelen et sillon kun Hugoa ei vielä ollu niin Jadea ei kiinnostanu hiiret ollenkaan.. :o

   Poista
 2. On ne vaan niin suosittuja, ettei taida olla yhdelläkään tällä hetkellä sen enempää silmiä kuin häntääkään ja nuo naruhiiretkin on aika tarkkaan saatu purettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin varmaan pääsis yhtä pahaan jamaan jos vain jättäisin hiirilelut niin että kissat saisivat retuutella niitä aina kun haluaisivat.. :D

   Poista