lauantai 10. elokuuta 2013

Kotona taas

Nyt ollaan jo kissojen kanssa kotiuduttu Helsinkiin, mutta tässä vielä loppumatkan tunnelmia.

IMG_6612

IMG_6631

Heti saavuttuamme perille kissat pääsivät tietysti kopasta ulos vesikupin ääreen. Se ei tosin edelleenkään paljoa kiinnostanut, kun oli niin paljon uutta ja jännää tutkittavana. Hugo oli ihan ihmeissään ja se maukui aika paljon. Hugo ei myöskään halunnut että kukaan koskee häneen, en edes mä saanut koskea.. Jade sen sijaan nuuskutteli joka nurkan läpi rohkeasti.

IMG_6619

IMG_6667

Ensimmäisenä päivänä ruoka maittoi vähän huonosti, mutta jo seuraavana päivänä alkoi maistumaan normaalisti. Seuraavana päivänä Hugokin antoi jo silittää ja oli muutenkin normaali. Hugo sai paljon ihasteluja osakseen notkeiden ja ketterien liikkeiden ja hyppyjen ansiosta.

IMG_6676

Talossa oli täytetty metso kököttämässä oksalla. Ai että kun olisin saanut kuvan siitä kun Hugo äkkäsi linnun ensimmäisen kerran, se vaan tuijotti ylös lintuun päin ja hiipi sitten maata pitkin kulman taakse piiloon, josta se vielä kurkkasi kammotusta.. :D Jadekin huomasi linnun muttei osoittanut pelkäävänsä sitä mitenkään. Jadea piti oikeastaan pitää vähän silmällä ettei se olisi mennyt repimään lintua alas! Linnun alla oli lipasto, jonka päälle hyppäämällä Jade yritti tehdä lähempää tuttavuutta.

IMG_6692

IMG_6730

IMG_6766

Jade tykkäsi ulkoilla, se olisi varmaan viihtynyt päivät läpeensä jos mä olisin vain jaksanut olla siellä sen kanssa. Jade oli ihmeen rohkea, kun se uskalsi mennä aika lähelle vieressä olevaa autotietäkin! Käytiin Jaden kanssa melkein joka päivä ulkona, mutta Hugon ulkoilut jäivän vähän vähemmälle..

IMG_6808

IMG_6814

Hugo hengaili ulkona poikäystävän kanssa istuskellen varjossa, kun mä ja Jade pyörittiin pitkin pihaa tutkailemassa. :) Aika rennosti Hugokin oli, vaikka autoja meni aika läheltä!

IMG_6780

Suurimman osan aikaa kisut viettivät sisätiloissa ikkunasta ulos katsellen tai nukkuen milloin missäkin. Yöt(ja päikkärit) nukuttiin usein mamman viekussa tai ainakin välittömässä läheisyydessä.

IMG_6946
Oksa suussa.

Paluumatka sujuikin varsin mukavasti pilvisen sään ansiosta. Auton oma "ilmastointi" ja häkkituuletin riittivät pitämään kissat viileinä. Pysähdyttiin matkalla myös Tervakoskella, missä Jade pääsi ulkoilemaan tutuissa maisemissa. Hugo muistutti Tervakoskella taas siitä, että abylle ei kannata kääntää selkäänsä hetkeksikään kun on ruuasta puhe, se nimittäin varasti chilimarinoidun possupihvin ja söi siitä puolet! :o Omaan makuun  pihvi ei kyllä ollut yhtään tulinen, mutta en tiedä miltä vähäinenkin chili maistuu kissasta. Hugo ilmeisesti kuitenkin tykkäsi tai oli liian ahne/nälkäinen että olisi huomannut että suuta polttaa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti