maanantai 19. elokuuta 2013

Nukkumapaikat

Eräs lukija pyysi postausta kissojen lemppari nukkumapaikoista sekä oudoimmista nukkumapaikoista, joista olen kissat äkännyt. Varautukaa kuvatulvaan, kuvia on toosi paljon! :D Mukana on tällä kertaa myös Instagram-kuvia kollaaseina.

Hugon suosikit:

Sänky
IMG_4401

hugosänkykollaasi

Hugo tykkää pehmoisista nukkumapaikoista, ja sänky on ihan ykkönen. Usein Hugo kaivautuu myös peiton alle. Melkein järkytyin tästä Hugon lämpöhakuisuudesta helteiden aikaan, sillä se meni peiton alle nukkumaan silloinkin. Oli pakko ottaa Hugo pois sieltä ettei se olisi ihan läkähtynyt siihen kuumuuteen kun vielä aurinkokin paistoi suoraan sängylle! :o Hugo tulee myös yöllä viereen hurisemaan, esimerkiksi kerran heräsin siihen, kun Hugo oli nukkumassa mun tyynyn vieressä ja puristeli kynsillä mua kulmakarvojen välistä. :D Ja kun sitten käänsin pään toiseen suuntaan niin se yritti repiä mun hiukset päästä..

Kiipeilypuun pussi

IMG_4049

hugokiipeilypuunpussikollaasi

Kiipeilypuussa on pussi, josta on helppo tarkkaikka lähes koko kämppää, se kun on todella keskeisellä paikalla. Hugo on täysin ominut tämän paikan itselleen, ennen Jade tykkäsi olla siinä mutta nyt en ole nähnyt Jadea pussissa moneen kuukauteen.. Myös toisen kiipeilypuun(ikkunan edessä) ylin taso on Hugon mieleen.

Nojatuoli

IMG_6067

hugonojatuolikollaasi

Meillä on kaksi samanlaista nojatuolia, joista toinen on Jaden ja toinen Hugon. Hugon nojatuolissa on lisäksi iso tyyny. Nojatuolissa voi bongata aina hassuimmat asennot, kuten kuvistakin näkee.. :D

Muut

hugomuutkollaasi

Hugo viihtyisi myös vessassa pesukoneen päällä, varsinkin kun siihen on unohtunut pieni kylmälaukku(semmoinen pehmeästä materiaalista tehty). Heti kun oven avaa niin Hugo kipittää vessaan ja tekee pesän laukkuun. Meillä vaan on vessa kiellettyä aluetta kissoilta silloin kun ihminen ei ole mukana. Talvisin patteri on myös kova sana!

Sitten siirrytään Jaden suosikkeihin:

Pöydät/muut kovat tasot


IMG_4487

IMG_4393

IMG_4264

IMG_3114

IMG_6235

Jade tykkää kovasta nukkuma-alustasta. Yleisin edellisistä on ollut viime aikoina makkarin Malm-lipasto. Myös keittiön pöytä on kiva, koska siitä näkee kaikkialle. Pentuna tietokonepöytä oli todella suosittu, muistan kuinka mun käsi joskus puutui kun Jade makasi mun käden päällä ja en raaskinut ottaa sitä pois kun Jade oli niin söpö. :D Viime aikoina Jade on taas tuhissut tietokonepöydällä, mutta se tulee siihen yleensä silloin kun ruoka on myöhässä..

Nojatuoli

IMG_3392

Jaden nojatuolissa ei ole tyynyä, mutta pehmeä se on silti.

Muut

jademuutkollaasi

Poikaystävän tietokonetuolissa Jade nukkuu usein yöt. Talvisin Jade tykkää pötkötellä sohvalla, tietysti tyynyjen vieressä mieluiten. :D Laukuistakin Jade tykkää, lempilaukku on poikaystävän iso urheilukassi, mutta kyllä mun käsilaukkukin kelpaa välillä.

Molemmat tietysti tykkäävät makoilla ihan vaan lattiallakin:

IMG_4067

IMG_4073

Ei noi mun mielestä kyllä ole kovinkaan outoja nukkumapaikkoja. Ehkä toi Jaden pöydällä nukkuminen vähäsen, koska luulisi kissan tykkäävän enemmän pehmoisesta alustasta.

8 kommenttia:

 1. Oiii! :D Hassu myös Hugolla tuo, että se makoilee puoliksi patterin päällä. :o

  Meillä Misu suosii melkein ainoastaan pehmeitä paikkoja missä nukkua, poikkeuksena se tähystyspaikka mistä on aika paljon kuvia blogissa ollu!

  Simba on taas ihan toista maata, että ymmärrän kyllä ettei kaikki kissat välttämättä tykkää nukkua pehmoisella paikalla. Simba nukkuu eniten keittiön pöydän alla tai lattialla. :o Jos sen pistää sängylle, niin se torkahtaa siinä ehkä 5 minuuttia ja takaisin lattialle...

  Toivottavasti kuitenkin uusi pehmeä, karvainen kiipeilypuu tulee olemaan mieleinen, kun viikonloppuna sen näkee...! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on niin että pitkäkarvaisilla kissoilla on sitä pehmustetta omasta takaa, jonka vuoksi ne voi nukkua kovalla alustallakin! :D

   Poista
 2. I feel you tuon sängyn ja helteen kanssa. D: Meillä Raku hakeutui kuumimmillakin helteillä terraarion valaisinkoteloa vasten nukkumaan. Hyvä koittaa saada kämppää viileämmäksi kissoja varten kun yksi menee jatkuvasti asunnon kuumimpaan paikkaan nukkumaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä sitä vaan miettii että mitä noiden kissojen päässä oikein pyörii.. :D

   Poista
 3. Hyviä nukkumapaikkoja näyttää olevan molemmilla paljon, mutta varsinkin kaikki kassithan ne ovat kautta aikojen olleet kissojen mielestä vastustamattomia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei Hugo ole kiinnostunut laukuista/kasseista ollenkaan, vaikka luulisi sen tykkäävän kun se kaivautuu lakanoiden allekin!

   Poista