tiistai 10. syyskuuta 2013

Nakkisilmä

IMG_7438

Mitäs se Hugo noin intensiivisesti tuijottaa? No nakkiahan se! Kun katsoo tarkasti niin Hugon silmissä voi nähdä allekirjoittaneen kameran takana nakki kädessä.. :D

IMG_7443

Ja tottakai pitää antaa maistiaisia kun on saatu kuvat otettua. :)

IMG_7432

Yritin myös ottaa yhteiskuvaa kissoista, ja tää oli paras minkä sain. Hugo on aina just tollanen, viisveisaa Jadesta ja jyrää sen kun on ruuasta kyse(tässä siis myös se nakki kuvausapuna). Heti kuvan ottamisen jälkeen Jade sai tarpeekseen, puri Hugoa ja lähti meneen. Sillä onkin jo toinen tassu valmiina ottamaan Hugosta kiinni, ja ilmekin on sen mukainen että "varopa tulemasta yhtään lähemmäs, poitsu". Sitä päivää odotellessa kun saan yhteiskuvan, jossa molemmat istuu nätisti vierekkäin ja katsoo kameraan!

13 kommenttia:

 1. Näyttää Hugo ja Jade olevan ihan mielissään nakeista! Täällä ei sitä oikein pidetä minään, ei kumpikaan oikein tykkää. :D Kummallista!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Jadekaan pienenä tykännyt(oikeastaan se ei tykännyt pienenä mistään ihmisten ruuasta), mutta nyt kyllä tykkää. :D Ehkäpä Simbakin tajuaa sitten vähän vanhempana että se on namia!

   Poista
  2. Jospa se maku muuttuu kasvaessa, niinkuin ihmisellä! :3

   Poista
 2. apua :) toi eka kuva, kui sulonen toinen voikaa olla.

  VastaaPoista
 3. Upeita on kuvat! Saas nähdä, tuleeko SITÄ päivää koskaan, hih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Toivotaan että se päivä vielä joskus tulisi!

   Poista
 4. Uskomattoman kauniita kissoja!!! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana tämä sinun blogi! :) Itsellä kommentointia vähän rajoittaa, kun kommentointiin täytyy kirjautua. Mutta käyhän tämä näinkin! Ps. lainasin hyvän ideasi sivupalkin esittelykuvista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun sanoit että kommentointiin tarvitsee kirjautua, sillä olin siinä uskossa että anonyyminäkin olisi pystynyt. Vaihdoin asetukset nyt niin että anonyyminäkin/kirjautumatta voi kommentoida. :)

   Ei tuo esittelykuvaidea omasta päästä tullut mullekaan.. :D

   Poista