keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Rokotukset

Käytiin eilen molempien kissojen kanssa vuotuisella rokotusretkellä. Ennen lähtöä otin videokuvaa Hugosta, joka yritti murtautua pois kuljetuskopasta:Hugo on kyllä välillä niin hassu. Varsinkin tuo ritilässä kiipeily ja siitä alas tumpsahtaminen on jotain mille ei vaan voi olla nauramatta(yritin hillitä itseäni videolla :D). Kun Hugo temppuili ritilällä joskus ensimmäistä kertaa niin pelkäsin, että se satuttaisi itsensä jos sen jalka jotenkin vääntyisi siinä rytäkässä, mutta mitään ei onneksi ole sattunut. Yleensä Hugo temppuilee ritilällä enemmän, mutta tällä kertaa se keksi uutena juttuna kaivamisen.

Ainut mainitsemisen arvoinen asia itse käynnistä oli se, että Jade sai vähän noottia painosta. Neiti painoi 5,86kg, joten ensimmäiseksi nostetaan ainakin Multicatin annostusta, kun tähän asti olen antanut viiden kilon mukaan.. Ylipainoa oli vain aavistus eikä siitä kannata mitenkään huolestua. Kaiken lisäksi olen ollut huolissani Jaden nirsoilusta, mutta näemmä se on ollut vaan täynnä. Pitää pienentää hieman sen annoskokoa kuitenkin.

Hugolla oli painoa 3,6kg, eli taas oli tullut vähän lisää massaa viimekerrasta. Tosin edellisellä kerralla Hugo oli varmaan hieman laihtunut ripulin takia, eli koko määrä ei varmaankaan ollut silkkaa kasvua vaan osa on luultavasti ripulin aikana menetettyä massaa.

8 kommenttia:

 1. Hassusti yrittää kyllä tulla kopan läpi! :3 Hihi!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. :) voi, ihana. meijänki kissat haluaa tollee pois kopasta =D

  VastaaPoista
 3. Vähänkö söpön näköstä :3 Olist kerran nähny mun ilmeen ku meijän Hippu leikki agilityä (miten kirjotetaankaa) Imurin kanssa! :D Se imurin letku oli sellasessa silmukassa niin Hippu hyppi sen läpi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No teidän Hippu onkin sitten hyvää pataa imurin kanssa, meillä sitä juostaan karkuun..

   Poista
 4. Yritystä kyllä riitti, mutta eipä vaan ulospääsyä löytynyt :)

  VastaaPoista