keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Vauvakuvia

Tässä olisi taas muutamia vauvakuvia Jadesta esiteltävänä, tällä kertaa kuvat ovat kasvattajan ottamia. Jade on näissä kuvissa siis alle kolmen kuukauden ikäinen.

vmg160309_1211

vmg080309_0225

goddes180409_5015

goddes190409_5208

dessa020509_6793

goddess030509_7028

 Kuvat: Elisa Putti

Ai että kun muistui näitä kuvia katsellessa mieleen ne kerrat kun kävin katsomassa Jadea kasvattajan luona. Pentueessa oli viisi pörröistä pentua, ja vierailukerroilla ei ainakaan leikkiseurasta ollut puutetta.. Pakko saada pentuja joskus vielä omaankin huusholliin, ne on niiiiin söpöjä! Ja nyt aloin taas punnitsemaan sitä, olisiko jo seuraava kissa sijoitusnaaras vai ottaisinko toisen pojan.. Onneksi mulla on kuitenkin vielä hyvin aikaa miettiä sitä. :)

9 kommenttia:

 1. Ihania pentukuvia Jadesta! :) Ja mitä tuohon lopputekstiin tulee, niin piti heti kahtoa mitä tarkoittaa sijoitusnaaras kun en oo aikaisemmin kyseistä termiä kuullut. Vaikuttaa kivalle!

  Valinnan vaikeus on täälläkin, siis oon koko ajan hokenut miehellekki et jossai vaihees otetaan se exotic naaras, mutta toisaalta haluisin kokeilla muitakin rotuja. Haluaisin jokaista rotua yhden. :DDD Ja no... pelkkä ajatus uuden kissan hankkimisesta tuottaa mut hyvälle mielelle niin tätä voidaan ajatella ja harkita vielä pitkään ettei oo mikään pakko-saada-nyt-uusi-kissa hankinta. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kans toi vaihe et joka rotua yks, se oli ennen kuin Hugo tuli meille. Edelleenkin tykkään monista eri roduista, mutta kyllä abyt on vieny mut mukanaan ihan täysin! Onhan se mahdollista, että meidän laumassa olisi vielä joskus kolmannenkin rodun edustaja, eihän sitä voi koskaan tietää.. :)

   Poista
  2. Totta, mutta sullakin on vielä päätettävissä se kun onhan sulla nyt jo kahta erilaista rotua, että vois vaikka kolmaskin tulla. :) Hugo on kyllä söötti aby<3

   Nyt kun on muutamaa uutta bloggaajaa alkanut seuraamaan niin mm. american curl on aika söötti! Ja mies tykkäisi egyptin mausta... bengalin turkki on myös tosi kaunis, tiedät kyllä. :D Pitkäaikainen haave oli myös jossain vaiheessa ragdoll / showshoe,.. voi voi meitä. :)

   Poista
  3. Musta vaan tuntuu että sen mahdollisen kolmannen rodun päättäminen ois niin vaikee tehtävä, että se saattaa jäädä tekemättä.. :D

   Poista
  4. Katsotaan mihin päädyt joskus ja mihin minä päädyn. ;D

   Poista
 2. Aww, syötävän suloisia kuvia! Nousee ihan pentukuume! Meillä myös miellyttää monet eri rodut. Tällä hetkellä polttelisi hankkia räsynukkejen kaveriksi sfinx. Mutta myös norjalainen metsäkissa, maine coon, koira, linuja, akvaario ja tietty kolmas räsynukke ovat jonossa. Voi tätä valinnan vaikeutta ja liian pientä asuntoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo joku ihan toinen lajikin ois kiva, just viime viikonloppuna poikaystävän kanssa vitsailtiin eläinkaupassa että lähtiskö sieltä söpö matonen mukaan.. ;D Tykkään linnuista kans tosi paljon, mutta en tiiä oisko oikein ottaa niitä kissojen tuijoteltaviks.. Akvaario ois kyllä myös kiva, ja kissatkin saisi siitä varmaan hupia! :)

   Sfinx ois kyl varmaan aikamoinen näky kahden räggärin rinnalla! :D Kaks kunnon karvakasaa ja sitte yks kalju..

   Poista
 3. Voi apua kuinka söpö! Nyt ja ennen =)

  VastaaPoista