keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Kuvat seinälle

Tilasin viime viikolla Ifolorilta paperikuvia Hugosta ja Jadesta, jotta voisin laittaa niitä seinälle. Tälläisen muodostelman sain kuvista aikaan olohuoneen seinälle:

seinakuvia

Valitsemani kuvat ovat aika tuoreita tapauksia. Tarkoitus olisi teettää vielä vanhemmistakin kuvista paperiversioita, mutta kun olen pitkään rajaillut kuvia miten sattuu niin pitää muokata ne uudelleen ja rajata kuvat oikeassa mittasuhteessa. Saatan kokeilla seuraavaksi myös isompaa kuvakokoa, nämä oli nyt siis perinteisiä 10-kuvia..

Kyllä nyt kelpaa katsella mamin kullannuppuja seinälläkin! Muutama ihana yhteiskuvakin pääsi esille.

18 kommenttia:

 1. Voi ei! Vähän ihana kollaasi ihania kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Jee! Kivoja. :D Mä oon miettinyt, jos löytäisin jostain kissa-albumin ja teettäisin nuita kuvia siihen! Ja kirjoittaisin kaikkia hassuja kommelluksia sekä tarinoita. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo innostunu kuva-albumeista, sillä ei niitä tulis ikinä katottua kun kuvia voi kattoo koneeltakin.. :D Ja tää blogihan on vähän niin kuin mun kuva-albumi kissoista(mutta elektronisessa muodossa), johon kirjotan tosiaan noita kommelluksia ja muita kuulumisia. :)

   Poista
  2. Joo no siis tottakai blogi on yksi, Facebook toinen ja sitten tekisi itselläkkin mieli lätkiä kuvia seinään ja tehdä kuva-albumi ja piirtää kuva ohtaan. ;D Eikse tätä justiinsa oo tää hulluus vai? :D

   Poista
  3. Haha, kuva otassa ois jo aika hullua kieltämättä! :D

   Poista
 3. mä teen samanlaista kollaasia jääkaapin oveen :) tää on kyl paljon tarkemmin laitettu. tosi hieno

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vois ehkä itekin laittaa muutaman kuvan jääkaapin oveen, kun ei tullut kaikkia kuvia laitettua tuohon seinän kollaasiin.. :)

   Poista
 4. Ihanan näköisia. Ite tykkään tosi paljon tehdä kollaaseja. :) Ne sopii hyvin seinälle ja aina voi vaihdella, jos kyllästyttää. Tilasin tossa vähän aikaa sitten itsekin Ifolorilta ja kuvat tuli tosi nopeesti. Oli myös hyvänlaatusia ja ei maksanu paljon. :) Täytyy tilailla enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aion varmaan vielä vaihtaa tuohon kuvia sitä mukaa kun tulee otettua hyviä kuvia. Ajattelin myös tehdä toisen kollaasin, jossa olisi kuvia kissoista nuorempina, pitää vaan keksiä minne mä sen laittaisin! :D

   Poista
 5. Hieno! Jotain samantyyppistä vois suunnitella itsekin, kunhan tuo pentu vähän kasvaa ja saa otettua riittävästi kuvia, kamera katosi mystisesti... Pitäis muistaa kuvata nyt paljon, aika menee niin nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, aika menee todella nopeasti! Itse olen harmitellut vähän sitä, että Hugo tuli meille vähän vanhempana, niin jäi se kunnon pentuaika kokematta, eikä kuviakaan ole. Mutta on Hugo kyllä niin ihana että ei se haittaa! :)

   Poista