perjantai 22. marraskuuta 2013

Perjantaimaja

Tein tänään kissoille majan, jonka Hugo omi heti itselleen. Huugis on hengannut majassa nyt jo noin pari tuntia yhteen soittoon, eli maja oli erittäin mieleinen!

IMG_88513

Jade on myös vähän kiinnostunut majasta. Se on käynyt pari kertaa katsomassa, josko maja olisi vapaa, mutta aina on tullut karvas pettymys kun majasta löytyykin asutusta. :D Jade päätti sitten asettua passiin majan viereen sohvan selkänojalle. Tuo selkänoja on muuten Jaden uusi lempparipaikka, se odottelee siinä usein kun olen tullut koulusta kotiin!

IMG_8854

IMG_8856

Rakennatteko te majoja kissoillenne?

16 kommenttia:

 1. Meidän pienelle leidille tulee rakenneltua majoja, etenkin silloin kun kissa on pesty, niin sitten on hyvä lämmitellä, pestä ja kuivatella turkkia majassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on kyllä semmonen että se löytää/keksii myös ihan itse majoja, esimerkiksi kaivautumalla peiton alle.. Tuo turkinkuivattelumaja kuulostaa hyvältä, pitää muistaa se seuraavalla kerralla kun tulee pestyä Hugo! :D

   Poista
 2. Oih, tää oli niin hellyytävä postaus♥ :3 olisipa mullakin mirri...

  VastaaPoista
 3. Tutulta näyttää herää oikein muistot mieleen ku piti nipelle rakennella majoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww. :) Yksikään muu kissa, jonka kanssa oon asunu saman katon alla, ei oo innostunu majoista paitsi Hugo. Nuorempana Jade tosin tuli välillä peiton alle hetkeksi nukkumaan, mutta ei enää..

   Poista
 4. Ihana maja! Mies tekee yleensä majoja Simballe. :D Jos Simba on jossai sohvalla tai sohvan ja hyllyn välissä niin kuuluu "tehdään maja". Se on niin awww. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöä! :) Meillä mies ei tee kisuille majoja, mutta se laittaa aina iltaisin tuon harmaan peiton siististi sohvalle, ja nostaa Jaden siihen pehmeälle paikalle. :D

   Poista
 5. Tähän verrattuna meidän majanrakennustaide on ihan alkutekijöissään! Suurimmaksi osaksi kissojamme vain peitellään niillä nukkumapaikoilla, joihin ne ovat sattuneet uuvahtamaan, mutta tämä taidonnäyte oikeasti inspiroi keksimään hienompia viritelmiä.

  Ihan huippukauniita molemmat kissat muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin yleensä vaan peitellään kissat tai sitten tehdään pesiä esimerkiksi tuossa kuvassakin näkyvästä harmaasta peitteestä(muotoilemalla se kupin muotoiseksi), mutta välillä innostun kyhäilemään ihan kunnon majojakin.

   Kiitos, välitän kehut kissoille! :)

   Poista
 6. Ei oo koskaan tullut mieleenkään rakentaa majoja kissoille! :D Vähän ihana idea! Mun pitää tehä tää heti tänään, pojat olis varmaan tosi mielissään! :)

  VastaaPoista
 7. Ei ole ennen tullut mieleenkään tehdä kissoille majaa, aivan loistava idea! Pitää pistää toteutukseen ;)

  VastaaPoista