sunnuntai 1. joulukuuta 2013

ABYSOM-kalenteri 2014

Tilasin Somakissin tekemän abessinialais- ja somalikalenterin ensi vuodelle. Kyseessä on seinäkalenteri, eikä mulla olekaan ollut sellaista vähään aikaan! Nyt yliopisto-opiskeluiden aikana on ollut pakko käyttää ihan kunnon taskukalenteria, mutta lukiossa pärjäsin vielä ihan vain puhelimen kalenterilla. Mutta nyt tähän seinäkalenteriin kelpaakin sitten merkkailla myös talouden yhteisiä menoja! :) Tältä se siis näyttää:

IMG_9044

Etukannessa komeileekin kaikki abysomppujen perusvärit eli punainen, sininen, beige ja riistanvärinen(vasemmalta oikealle, ylhäältä alas).

Isoin juttu tässä kalenterissa oli se, että myös Hugon kuva löytyy siitä! :) Hugo komeilee toukokuun kohdalla:

IMG_9046

Kalenteri on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia, mutta esittelen nyt vain tämän kuukauden, jossa Hugo on. Täältä näkee kaikki kuukaudet kuvineen.

Muutama sananen vielä joulukalenterista, kun kerran kalentereista puhutaan. Tänään siis avattiin ensimmäinen luukku, ja sieltä paljastui kolme kananmakuista herkkua. Jade sai tänään kaksi ja Hugo yhden, ja huomenna sitten toisin päin.

12 kommenttia:

 1. Kyllä kelpaisi tuollainen kalenteri, upeita kissuja <3 Miulla on jälleen nostanut somppuhaave päätään....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä mies haaveilee myös sompun perään, mutta mä en oo yhtä innostunu asiasta. Kerrankin näin päin, että mies on innostunut kissan hankinnasta enemmän kuin mä! :D Kyllähän somput siis ihania ja söpöjä on, mutta mä nyt oon mieltyny enemmän lyhytkarvasiin.. :)

   Poista
 2. Äääk! Ihana Hugo! <3 Onneksi olkoon, että pääsi upea kuva kalenteriin! Saitko lähettää monta vai lähetitkö vain yhden? Sulla kun on toinen toistaan upeampia kuvia. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä lähetin kolme kuvaa, ei ollu mitään rajoitusta. Luulin että tuohon valittaisi vain yksi kuva per kuukausi, ja siksi valitsin sellaisia kuvia mitä oli mahdollisimman vähän rajattu(ja vaakatasoisia), että kuva näyttäisi isona hyvältä. Jos olisin tiennyt että kalenteriin tulee monta pienempää kuvaa, niin lähetettäväksi kelpaavien kuvien kirjo olisi ollut laajempi. No, ensi vuonna sitten uudelleen.. :)

   Poista
 3. Onnea kalenteriin pääsemisestä! :) Näyttää todella kauniille kalenterille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ehdinkin jo ripustaa kalenterin seinälle valmiiksi tammikuuta odottelemaan..

   Poista
 4. Oho, hauska nähdä että tuossa kalenterissa on heti kannessakin minunkin ottama kuva (ja nopealla vilkaisulla näyttää sisäsivuiltakin löytyvän yksi)! :D Näitä yllätyksiä aina tulee, kun annan kissojen omistajille yleensä vapaat kädet kuvien käyttöön - käytettäväksi ja esillehän ne kuvat on tarkoitettu, ei minun tietokoneeni tilan viejiksi. ;)

  Mutta onnittelut kalenterikissalle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, mitäs sitä hienoja kuvia omalla tietokoneella piilottelee.. :)

   Poista