keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pesuhetket samaan aikaan

Kisut intoutui eräänä iltana pesupuuhiin samaan aikaan sohvan eri päädyissä.

IMG_8807

IMG_8797

Maailman söpöimmät kielet sanon minä!

Ja päivitys siihen viime viikkoiseen avautumiseen: paketti on vihdoin saapunut! Ehdin jo kyselemään paketin perään sähköpostitse eilen ja selvisi, että mun viesti oli jäänyt vahingossa huomaamatta ja paketti oli lähtenyt tiistaiaamuna matkaan. Inhimillinen virhe siis. Paketin sain tänään, ja voi pojat kuinka innoissaan kisut taas olivatkaan! Tilasin arvontapalkinnon lisäksi yhden lelun omille lapsosilleni, minkä lisäksi tilauksessa oli ekstrana yksi lelu. Toinen leluista ehti jo hävitä jonnekin, minne lie kisut sen piilottivat.. Kuvailin myös kaikki tuotteet tänään arvontaa varten, ja samalla piti koko ajan vahtia ettei kisut varasta leluja kuvauksen aikana. :D

IMG_8795a
Pesun jälkeen alkoi ramasemaan, takaisin unten maille siis!

Arvonta starttaa näillä näkymin vuoden alussa uuden vuoden kunniaksi! Joten pysykäähän kuulolla.. ;)

10 kommenttia:

 1. Miten sä osaat ottaa nuin hyvii kuvia! Mä selvästi emutan, kun kaikki mun kuvat on ihan tärähtäneitä pesuhetkillä... Väärät asetukset ja en oo jaksanu opetella. :D Jee uusi vuosi on kohta! :).
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kattoo tarpeeksi läheltä niin on noi kaks ekaa kuvaa epätarkkoja naaman kohdalta, mur! Mutta mä oonkin tällänen perfektionisti. :D Ei niiden asetuksien opetteluun mee niin paljon aikaa kun vois kuvitella, aika simppelit ne on loppujen lopuks! :) Ja kyllä mäkin joudun niitä edelleen vähän kokeileen aina aluks että löydän ne sopivat.

   Poista
 2. Täällä taas Hugon ykkösfani ihailee komeaa poikaa. <3 Voitais tehä vaikka sellanen vaihtokauppa että sä otat Orbin ja minä Hugon. :) Tämä käy, eikö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitähän Jupiter ja Jade tykkäis tommosesta vaihtokaupasta..? :D Hugo ois varmaan vaan innoissaan kun tutustuis uuteen kaveriin!

   Poista
  2. Hehee, ei niiltä tarvitse kysyä. ;D Ei mutta Hugo nostaa mun kissakuumetta kokoajan vaan korkeemmalle, mä oikeesti kohta hommaan kolmannen kissan! :D Somali tai Curli. <3

   Poista
  3. Sun pitää käydä jossain kattomassa somppuja! Tai sit voit tulla kattoon Hugoa ja kuvitella sille pitkän karvan.. :D Samanlainen luonne abyilla ja sompuilla kuitenkin on. :)

   Poista
  4. Niin pitää. :D Pitää ensin ehkä suostutella tuo mieskin kolmannen kissan puolelle.. :(

   Poista
  5. No hö. Otat sen kato mukaan niin se heltyy. ;)

   Poista