maanantai 9. joulukuuta 2013

Viiskytmillisen pikavisiitti

Kaivelin laatikon perukoilta vanhan hyvin käyttämättömäksi jääneen objektiivin (Canon 50mm f/1.8), ja otin sillä muutamat kuvat kissoista. Ihan kivoja räpsyjä tuli, mutta eipä tätä varmaan siltikään tule paljoa käytettyä kun nykyinen Sigmani on vaan niin paljon parempi kuvanlaadultaan! Eli laatikkoon takaisin vaan..

IMG_9201
Poskiläskit painaa silmään :D

IMG_9214

Patterikausi alkoi muutama viikko sitten, kun säät viileni enemmän.. Sen jälkeen Hugo onkin viettänyt paljon aikaa lämpimän patterin päällä.

IMG_9210

Ehkä olisi pitänyt nämäkin kuvat ottaa salaman kanssa, sillä kuvista tuli nyt niin rakeisia kun ISO-arvo piti säätään kaakkoon vaikka luulin, että olisi tarpeeksi valoisaa muutenkin.. Ehkä sitten seuraavalla kerralla!

Yksi vieraileva tähtikin eksyi kameran eteen:

IMG_9231

Meidän kissapatsas! Hugo pelkää patsasta jos sitä liikuttaa.. :D

15 kommenttia:

 1. Hohoo! Meilläkin on joku tommonen jännä kissapatsas. :D Tai siis äitillä on! :3 Söpö toi Hugo, kun makaa patterin päällä! Meillä ei oikein pysty...
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on myös semmonen pienempi egyptiläistyyppinen kissapatsas kirjahyllyssä, voisin joskus kuvata myös sen koska se on niin nätti! Ja toinen samankaltainen (mutta vähän isompi) myös peilipöydän ylätasolla.. Tää tässä postauksessa esitetty patsas on muuten hankittu jostain Kuhmon markkinoilta, en muista mikä sen tapahtuman nimi oli mutta sieltä kumminkin! :D

   Poista
 2. Hienoja kuvia ja kissaaiheista tavaraa on vaikka kuinka =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kissa-aiheiset tavarat on kyllä kivoja, niitä voisin haluta vielä lisääkin.. :)

   Poista
 3. Kivoja kuvia! Jade näyttää niin pentumaiselta söpöliiniltä tuossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, vaikken itse olekaan ihan täysin tyytyväinen näihin kuviin! :D Jade näyttää tuossa kuvassa mun mielestä jotenkin oudolta, ehkä se on se pentumaisuus sitten.. :)

   Poista
 4. Olen tajunnut, että lukisit eläinlääkäriksi? Tarvitsisin apua mieltä vaivaavaan asiaan, olisi mukava jos haluaisit auttaa :)
  Kävin eläinlääkärissä kissani kanssa, jonka silmät ovat vuotaneet pienestä pitäen. Silmiä on ihmetelty moneen otteeseen ja erilaisia silmätippoja, kortisonia ja voiteita on kokeiltu tuloksetta. Kissa ei varo silmiään eivätkä ne näytä punaisilta tai turvonneilta, ne vain rähmivät välillä paljon ja välillä vähän vähemmän. Nyt ell tutki silmät kunnolla ja huomasi, että kyynelkanavia ei näy. Hän suositteli silmiin erikoistunutta eläinlääkäriä, sillä kyynelkanavat ovat tukkeutuneet luultavasti sen takia että sillä on varmaankin ollut pienenä kissaflunssa. Olen opiskelija, ja mietin kauhulla kyynelkanavien avaamisen hintaa. Osaatko antaa minkäänlaista arviota? Ja onko kyynelkanavien avaaminen tehtävä kuinka usein? Haittaako kissaa, jos jatkan vain nykyistä linjaa että puhdistan silmät usein kun ne eivät näytä haittaavan mitenkään? Kissalla ei siis tosiaan ole muita oireita, syö hyvin, ei aivastele jne.

  Kiitos avusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en voi auttaa sinua tässä asiassa, sillä en opiskele eläinlääkäriksi (opiskelen farmasiaa, eli olen tuleva apteekintäti). Suosittelen vaikka soittamaan kyseiselle eläinlääkärin vastaanotolle ja selittämään tilanteen, varmaan osaavat vastailla noihin kysymyksiin ja antaa suuntaa-antavan hinta-arvion siellä parhaiten. Tsemppiä teille sinne, toivottavasti kissasi silmät saadaan hoidettua! :)

   Poista
  2. Hah, anteeksi kauheasti! Jostain syystä olen blogiasi lueskellessani saanut päähäsi että opiskelisit eläinlääkäriksi... Kiitos kuitenkin :)

   Poista
 5. Mä en kohta kehtaa laittaa blogiini mitään kuvia, jos nää kuvat on olevinaan huonoja. :O

  Meillä patterikausi alkoi vasta eilen, ja tämän hetkisen säätilan perusteella sanoisin, että patterikausi päättyikin jo..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpäs kehtaat, mä oon vaan tämmönen perfektionisti. :D

   Poista
 6. Mua on jääny häiritsemään tuo kissapatsas, koska oon jossain nähny ihan samanlaisen! :D Entisen asunnon kellarikomerossa naapurilla oli tollanen siellä... :D häiritsevää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, se on tosiaan häiritsevää jos ei meinaa muistaa missä on jotain nähnyt tms. Ja mitä ihmettä se teki kellarikomerossa, kaikki kissapatsaat sun muut kissa-aiheiset esineet pitää olla tietty näkyvillä ja mieluiten vielä paraatipaikalla! :D

   Poista
  2. Noniin munkin mielestä, kaikki esillä! :D Muistan kun siellä oli tollanen patsas ja vielä joku kiipeilypuu! Ajattelin vaan että "Jaa niillä on vissiin kissoja..." :D

   Poista