sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Arvonnan voittajat

Nyt julistan arvonnan voittajat! Arvonnan toteutuksessa oli pieniä ongelmia, sillä mun oli tarkoitus antaa kissojen toimia onnettarina, mutta se ei sitten ihan onnistunutkaan.. Laitoin sitten miehen nostamaan kulhosta pari lappua, jolloin voittajat selvisivät:
 
palkintoB (2)
Palkinto B lähtee Mirenelle!

 palkintoA (2)
Palkinto A lähtee Mizuno-chanille!

Onnea voittajille! :) Toivottavasti kissanne tykkäävät palkintoleluista ja -nameista. Seuraavaksi menen lähettämään voittajille sähköpostia, eli olkaahan kuulolla! Jos en saa vastausta viestiini viikon kuluessa (26.1. mennessä), arvon palkinnon uudelleen.

Kiitos vielä kaikille teille, jotka jätitte palautetta osallistumiskommenttinne mukana, niitä oli oikein mukava lukea. :) Kuvat, postaustahti ja postausten mielenkiintoiset aiheet saivat kehuja. Sain myös yhden postaustoiveen Lemmiltä. Hän toivoi postausta siitä, millaisia tuhotöitä kissat ovat tehneet ja onko sellaisia hetkiä, jolloin haluaisin vähän hermolomaa kissoista.. Alankin heti suunnittelemaan sellaista postausta!

2 kommenttia:

 1. Oho, toiveeni toteutui! Kajsasta en tiedä, mutta ainakin Devi tulee ilahtumaan :)

  Lemmin toive kuulostaa kyllä erittäin kiinnostavalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se mukavaa kun onni osuu kohdalle! :)

   Mä ehdinkin jo tänään vähän luonnostella toita postaustoiveaihetta, saa nähdä milloin julkaisen sen.. Voin kuitenkin jo nyt kertoa että pitkä lista muistui mieleen kaikkia juttuja mitä kissat on tuhonneet, pääasiassa Jaden kolttosia tosin.. :D

   Poista