keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Katosta roikkuva lelu

Meidän katosta roikkuu outo koukku ihan kissojen kiipeilypuun vieressä. Pitkään suunnittelin ripustavani siihen lelun, kunnes vihdoin sain aikaiseksi toteuttaa sen. Voisin kokeilla myös nallelelua joskus, siinä kun on joustava naru joka olisi varmaan parempi tuossa tarkoituksessa..

IMG_0074

IMG_0089

Meidän oli tarkoitus hoitaa tän postauksen kuvien otto Jaden kanssa kaksistaan, mutta tietysti Hugon piti ängetä mukaan. Jade ei näyttänyt järin tyytyväiseltä:

IMG_0061
"Etkä varmasti tuu tänne kun mä tutkin tätä lelua!"

IMG_0065
"Menes nyt siitä.."

IMG_0067
"Eikö toi poika usko yhtään mitään..?"

Kyseinen lelu on hankittu Somakissin rotupöydästä, jonka voi bongata useista näyttelyistä. Suosittelen vierailemaan kyseisellä ständillä, siellä on mm. useita erilaisia käsintehtyjä leluja (ja tietysti myös ihan huippuja abysomppu-ihmisiä ;) ), esimerkiksi virkatut (?) rinkulat ja hämis-lelut ovat kuulemma olleet suosittuja. Meiltäkin löytyy näitä kyseisiä leluja ja aina kun rinkulan antaa kissoille leikitettäväksi niin tietää, että se häviää heti ja ilmaantuu seuraavan siivouksen jälkeen taas jostain sohvan alta tai vastaavasta piilosta! Hämis on myös jännä, Hugo tykkää esimerkiksi kanniskella sitä suussaan.

IMG_0085

Katosta roikkuva lelu ei ole ihan yhtä suosittu kuin rinkulat ja hämikset, mutta kyllä sekin alkaa kiinnostaa kun siihen suihkaisee vähän kissanminttua tai ripustaa sen tuohon kattokoukkuun. Se oli mun mielestä niin ihanan värinen että munkissojen oli vaan pakko saada se! :D

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja niin hauska toi kuva: "Etkä varmasti tuu tänne kun mä tutkin tätä lelua!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla on siinä vähän hassu ilme, mutta mun suosikki noista kuvista on kyllä tuo missä Jade tuuppaa Hugoa!

   Poista
 2. Eeiiiih ihania kuvia! :D paras tuo eka kuva missä Hugo on, se on silleen "MINÄÄÄ TULEN LEIKKIMÄÄN MYÖÖS!" :D

  Ja ihana karvapallo Jade! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa vikassa kuvassa Hugo meni sitten toista kautta kun ensimmäistä kautta ei päässyt.. Siinä se sitten huitoi lelua tassuillaan niin että hyvä kun ei Jadeen osunut, siitä varmaan tuo hyvin loukkaantuneen näköinen ilmekin Jadella! :D

   Poista
 3. Hyvä idea tuo kattolelu, tosin meillä syötäisiin ripustusnaru hetipoikkipätki..! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meilläkin varmaan tapahtuisi jos saisivat siihen mahdollisuuden, ja sen takia lelulla leikitäänkin vaan valvovan silmän alla, ettei kissat varmasti saa sitä alas.

   Poista