lauantai 4. tammikuuta 2014

Kiipin luona kylässä

Kävin tällä viikolla katsomassa Kiipiä, joka on siis toinen Hugon syksyllä syntyneistä pennuista (lisää kuvia täällä). Ikää oli tyttöselle kertynyt jo sen verran että pentu oli päässyt omaan kotiinsa kahden abypoitsun kaveriksi.

IMG_9930

IMG_9932
Miksi miksi MIKSI meillä ei ole sellaisia pattereita joihin saisi patteripedin! -.-

IMG_9942

IMG_9959

IMG_9965
Kiipi kiipesi palmuun! :D

IMG_9971
Kiipillä on kilometrin pituinen häntä! Häntä vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu..

Pojistakin piti tietysti ottaa muutama kuva. Sketsi on väriltään beige ja Kossi riistanvärinen.

IMG_9928
Sketsi

IMG_9937
Kossi

IMG_9926
Kossia kiinnosti kissatätien eväät eli juustot.

Valitettavasti mulle sattui tuolle päivälle huono kuvauspäivä, eikä moni näistä kuvista kestä lähempää ja tarkempaa katselua. Kamera ei vaan suostunut tarkentamaan kasvoihin, eli tarkennus on rinnuksilla.. (Samoja ongelmia on ollut aikaisemminkin Jadea kanssa.) Julkaisin kuitenkin vähän epäonnistuneitakin, koska muuten mulla ei olisi ollut oikein mitään esiteltävää. Ja eipä sitä aina voi onnistua. Kuvia ei muutenkaan tullut otettua nyt niin paljon koska kissatäteily sisälsi pennun ihailun lisäksi myös yleistä kissahöpinää ja My Cat From Hell -ohjelman katsomista.

IMG_9975
Kiipipiipi!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arvonnasta vielä yksi juttu. Muistakaa itse pitää huolta siitä, että osallistumisenne on annettujen ohjeiden mukainen! Tällä hetkellä tarkistan vain, että kaikilla on sähköpostiosoite mainittuna ja mahdollisen mainostuspostauksen. Parilta osallistujalta puuttui jotain tietoja, joten kannattaa käydä kurkkaamassa kommentit jos haluaa kaikki arvat mitä ilmoittikin. Vasta voittajan arvottuani tarkistan  onko hän julkinen lukija (=nimimerkkisi näkyy Google käyttäjäraati -laatikossa tuossa oikealla sivupalkissa tai Bloglovinissa!), koska jokaisen osallistujan yksittäinen tarkastaminen olisi liian aikaavievää. Ja jos voittajan nimeä ei noista mainitsemistani paikoista löydy niin arvon uuden voittajan. Arvontapostaukseen pääset tästä.

10 kommenttia:

 1. Mahtava antennihäntä Kiipillä! Meillä on tuollainen patteripeti... Ei oo kelvannu räsypoitsuille ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, häntä on kyllä aika huikea! :) Meillä patteripeti olisi varmasti Hugon mieleen, kun se muutenkin nukkuu usein patterin päällä ja tykkää kaikista lämpimistä paikoista. Ehkei Jade ja teidän pojat tykkää kun on turkkia vähän enemmän?

   Poista
 2. Kiipillä on samanlainen Havaiji-maja kuin meidän Ansalla on parvekkeella :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollut tuota ennen tuollaisia kiipeilypuita nähnytkään, aika hauska idea nuo palmut mun mielestä! :D

   Poista
 3. Kylläpä on maailma pieni kun Hugon tyttö päätyi Kossin ja Sketsin perheeseen! :D On se vain niiiin kaunis tytteli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sanoisi niinkään, kun Kossi ja Sketsi on myös samalta kasvattajalta kuin tämä Kiipi-tyttönen. :)

   Poista
 4. Awwwww ihana tytteli! :D <3 Tommonen patteripeti olisi kyllä tosi kätevä! Näin sellaisia zooplussalla. :) Mutta en oo tilannut, kun meni sillon viime tilauksessa muutenkin rahaa. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin oon Zooplussalta katellu niitä, mutta turha niitä on ostaa kun ei oo sitä patteria.. :D Ehkä sitten seuraavassa kämpässä on sopivat patterit!

   Poista