lauantai 11. tammikuuta 2014

Puhelinkuvia, osa 2

Tässä nyt taas vähän puhelimeen kertyneitä kuvia:

IMG_4897
"Suvaitsit vihdoin tulla kotiin, nyt on mun sylittelyaika!"

IMG_5411
"Mamman sylissä on mukavaa."

IMG_5474
Leuan rapsuttelua. 

IMG_5522
Mahaihomakkara.

IMG_5783
"Mamma, onko sun pakko lähteä töihin?" (Valitettavasti, vaikkei millään raaskisi kun toinen noin söpöstelee ja on niin halipulainen. ♥)

IMG_5326
Pää tyynyssä.

IMG_5721
"Keksinpäs hyvän piilon tyynyliinasta!"

IMG_5449
Väsykisu.

IMG_5249
"Äiskä, miksi mä en mahdu tähän kiipeilypuun pussiin, eikö tän tekijät ole ajatelleet meitä vähän isompia kissoja..? :/" 

IMG_4954
Pupu!

IMG_4952
"Lopettaisit jo.."

IMG_5590
Yksi sana: saunapalvikinkku!

IMG_5804
Ajattelin jakaa samalla myös puhelimeni uuden taustakuvan, jonka vaihdoin tänään. Mulla on lukitun näytön taustakuvana aina kuva molemmista kullannupuistani.

Onko muilla kissakuvia taustakuvana puhelimessa?

22 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja juu mulla oli enne aina nipen kuva,mut nyt ei ole ollut vähän aikaan ku jotenki alkaa sit surettaan ja oon tosi herkkä itkeen (ku menetin nipen sairauden vuoksi)

  VastaaPoista
 2. http://oi43.tinypic.com/2cyo94p.jpg Minulla on kissataustakuva! Tietysti ihanasta pörröstä täytyy olla kuva taustana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno taustakuva! :) En kyllä keksisi parempaa taustakuvaa kuin oman karvakorvan kuva! ♥

   Poista
 3. Awwws mitä kuvia! Kuvat kissoista pistää aina hymyilemään ;)

  VastaaPoista
 4. Mulla on lukitusnäytön kuvana Simba ja Misu ulkoilemassa ja sovellusten taustakuvana Damon (Vampire Diaries)! <3 :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pysty pitään sovellusten taustakuvana mitään, koska sovelluskuvakkeet on sen kuvan tiellä ja mua ärsyttää kun en nää sitä kuvaa kokonaan. :D Ja jotenkin se tekee näytöstä sekavan oloisen mun mielestä, ainakin iPhonessa. Eli mulla on joku yksinkertanen ja yksivärinen valmiskuva mitä puhelimesta löytyy, toimii mulla!

   Poista
  2. Mä oon jakanu ne sovellukset silleen reunalle, ettei Damonin komeat kasvot mene piiloon. <3

   Poista
  3. iPhonessa ei voi järjestellä kuvakkeita tolla lailla, ne menee aina silleen vasemmalta oikealle, ylhäältä alas -järjestyksessä kun niitä lisää.. Eli vois laittaa niin että ylhäällä ois vaan yks rivi kuvakkeita (+alhaalla myös) tms, mut en jaksais aina plärätä niitä kotinäytön sivuja jos jokaisella sivulla ois niin vähän kuvakkeita. :D

   Poista
 5. Hauskoja kuvia :D Mocha mussukasta on ollut siitä lähtien lukitusnäytöllä kuva, kun on meille tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Mun tekisi mieli vaihdella taustakuvaa useammin, mutta haluan että siinä on aina molemmat kissat ja harmikseni kummatkin saa samaan kuvaan todella harvoin..

   Poista
 6. Oi teitä suloisuuksia <3 Minulta löytyy taustakuvasta kyllä kissa, mutta ei omaa. Ei ole kännykän kamera vielä yltänyt tarpeeksi hyviin suorituksiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä munkaan taustakuva ole puhelimen kameralla otettu, vaan siirsin koneelta "kunnon" kameralla otetun kuvan puhelimeen. :) Koska mun puhelimen kameralla on turha unelmoidakaan saavansa ikuistettua kahta kissaa samaan kuvaan, koska ne ei viihdy vierekkäin kovin kauaa.. :D

   Poista
 7. Ihanat kuvat ihanista kissoistasi! Meillä tehdään muuten myös samaa korvien vääntelyä pupuasentoon jne, mutta eiköhän se ole kaikissa kissaperheissä sama juttu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaahan tuo olla, kissan korvat on niin hassuja että niillä pitää välillä vähän pelleillä.. ;D

   Poista