sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Blogigallup-haaste

Saatiin tämmönen haaste Mellalta, jossa käydään läpi vähän omaan blogiin liittyviä asioita.

SÄÄNNÖT

♥ Kerro, keneltä sait haasteen
♥ Ensimmäinen kuva on tärkeä kuva tai pieni kollaasi blogistasi
♥ Haasta ne, jotka mainitset haasteessa
collage
YLEISTÄ

Milloin perustit blogisi? Kissankujeita-blogi näki päivänvalon 8. kesäkuuta 2013. Aikaisemmin bloggasin kissoista toisen blogini puolella, jonka perustin syyskuussa 2010, eli muutama vuosi on jo tullut blogattua!

Mistä blogin nimi tulee? Halusin blogille nimeksi jotain sanaleikin tapaista. Yleensä mulla on aika olematon mielikuvitus tämmösten suhteen, mutta sitten keksin nimen "Kissankujeita". Koirankujehan tarkoittaa kepposta tai kolttosta, ja koska nuo meidän kissat on myös vähän tommosia keppostelijoita niin päätin sitten vääntää koirasta kissan ja tadaa, siinä on meillä eräänlainen sanaleikki! :D Googletin tietysti keksimäni nimen että tuleeko sillä muita blogeja ja valitettavasti niin kävi, eli en ollut ensimmäinen joka sen oli keksinyt.. Blogi jonka löysin ei tosin ollut aktiiviinen vähään aikaan eikä bloggausta ollut jatkunut kovin kauaa, joten päätin käyttää nimeä siitä huolimatta.

Mikä on nimimerkkisi tarina? Sinikilpikonna juontaa juurensa jo mainittuun toiseen blogiini, joka kantaa samaa nimeä. En kyllä enää muista nimesinkö blogin nimimerkin mukaan vai toisinpäin, mutta eipä sillä niin väliä.. Jade on väritykseltään sinikilpikonnatabby, siitä siis nimimerkki.

ARKISTO 

Näytä jokin vanhoista bannereistasiViimeisin kommentti, joka sai sinut hymyilemään

kommenttii

Muutama kuva sinusta eri vuosilta Laitan molemmista yhden vanhemman kuvan, joita ei ole blogissa koskaan näkynyt:

IMG_1393
Peruspönötyskuva Jadesta

  IMG_9389
Hugon ensimmäinen valjashalvaus.. :D

POSTAUS 

Postaus, josta olit erityisen ylpeä? Pentukuvia -postauksesta olen ylpeä, koska sain otettua pennuista kivoja kuvia. Kuvien kanssa oli myös sellainen juttu, että muistikortti alkoi reistailla ja kuvat piti kaivaa muistikortin syövereistä palautusohjelman avulla. Pelkäsin, että kuvat olisi menetetty, mutta onneksi sain ne takaisin!

Postaus, joka oli kuukauden suosituin? Kissanhiekkaa testissä -postaus oli tammikuun suosituin, luultavasti siksi koska sen yhteydessä oli myös arvonta.

Postaus, jonka haluat kaikkien näkevän? Verta luovuttamassa. Tärkeä postaus tärkeästä aiheesta, mutta olin vähän pettynyt kun sitä ei kukaan kommentoinut.. :( Jaden kanssa tehtiin aivan mahtava teko kissaystävän hyväksi!

SEKALAISTA

Oletko tehnyt teemaviikkoa? En ole vielä tehnyt. Pienen postaussarjan kyllä tein kissojen leluista, ehkä jotain sellaista voisin tehdä toistekin.. Olisiko lukijoilla mitään toiveita asian suhteen? :)

Onko sinulla yhteistyökumppaneita? Ei, mutta yksittäisiä tuotteita olen joskus testaillut.

Oletko ikinä ollut blogitapahtumassa? Kaksi kertaa (joista toisessa olin järjestäjänä), mutten kissablogin tiimoilta. Olisi kyllä aika siistiä miittailla kissa-aiheisissa merkeissä! :)

TILASTOT 

sivunkatselut
Postauksia on 112, mutta niistä 23 on vasta luonnoksissa! :o

Kävijämääräsi tällä hetkellä? 83 (yksilöityä kävijää tänään)
 
Lukijamääräsi tällä hetkellä? 93! Pitäisköhän keksiä taas jotain arvonnan poikasta kun satanen menee rikki, hmm.. ;)

Sivun katseluja tällä hetkellä? 14844

LUKULUETTELO

Blogi, jonka postauksia odotat eniten? Like it. Love it!

Blogi, joka on luettelon ensimmäinen tai viimeinen? Mäpäs mainitsen molemmat: Ensimmäinen on Pikkupedot, viimeisenä on Hurineesit. En kyllä käsitä miten nuo ovat päätyneet listassa ensimmäiseksi ja viimeiseksi, sillä muuten blogeja löytyy listalta kyllä ihan a:sta w:hen.. :o Ja tämä on nyt ihan tosi juttu, voin vaikka ottaa kuvakaappauksen todisteeksi jos ette usko!

Blogi, johon liityit lukijaksi viimeksi? Hmm, mikähän mahtoi olla.. Sanotaan nyt vaikka että Kattimania, sillä sinne lukijaksi liittymisestä on ainakin viimeisin muistijälki! :D

KUVIA

Näytä kolme tärkeää kuvaa blogistasi

 IMG_9843
Niin söpöä

IMG_8691
Tarviiko tätä edes selittää? :D Best pic ever!

IMG_9670

Haaste laitetaan siis eteenpäin niille, jotka tuli mainittua haasteessa, eli Kattimania, Pikkupedot, Hurineesit ja Burman hurmaa!

11 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja kuvat ja jee oon ykkösblogi sulla! <3 Muuten toi on tosi jännä toi lukulista, koska mäkin mainitsin V:llä alkavan blogin, joka oli listan ykkönen eikä suinkaan alin! :D

  Oli kiva lukee tuota yleistä asiaa, kun mä en oo ainakaan tajunnu, että blogin nimi tulee sanaleikistä... oon kai vähän tyhmä. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullakin, mitä ihmettä! :o Ois kiva tietää mistä toi lukulistan outo järjestys johtuu.. :D

   Poista
  2. Se on varmaan joku temppu tai salaisuus, että millä pääsee lukulistan ylimmäksi tai alimmaksi... :o

   Poista
 2. Onpa ihana haaste. <3 Ja mitä paljastuksia, 23 luonnosta, niiden julkaisua odotellessa!

  Pitääpä alkaa vastailemaan heti ensi viikolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on vähän räjähtäny noi luonnokset, heh.. :D Aina vaan keksin uusia juttuja sit vanhemmat jutut jää sinne roikkumaan, ja ajankohtaiset asiat pitää tietty postata heti eikä laittaa jonon hännille.

   Jään odottelemaan sun vastauksia! :)

   Poista
 3. Kuva Hugosta on kyllä ehkä maailman paras! Hyviä kuvia täällä on aina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo se kyllä osaa antaa parastaan kameran edessäkin, toisin kuin Jade joka lähes aina jähmettyy kameran nähdessään ja tuijottaa vaan.. :D

   Poista
 4. Tätä oli kiva lukea! Ja kiitos haasteesta ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus! Ja maailman paras hyppykuva, jota ei todellakaan tarvii selittää =)

  VastaaPoista