lauantai 29. maaliskuuta 2014

Ihan pihalla

Käytiin tänään Jaden kanssa kevään ensimmäistä kertaa ulkona, kun ei ollut enää lunta ja sääkin oli mitä nätein. Harmi vaan, kun luonto ei ole vielä alkanut kunnolla kukoistaa ja on vielä niin harmaata. Jade ei ole edukseen sellaisessa ympäristössä, se hukkuu näissä kuvissakin mun mielestä inhottavasti taustaan..

IMG_0798

IMG_0802
"Mees nyt siitä sen kameran kanssa edestä pois!"

IMG_0813

IMG_0842

IMG_0845
Tässä sitä mennään tomerana häntä pystyssä!

IMG_0859

IMG_0868
"Isi, mitä sä teet mun hännälle.. Päästä irti siitä."

Tällä ulkoilukerralla Jade taas kohtasi jännittäviä asioita. Ensin tuli vastaan koira, sen jälkeen tuli samaan aikaan rattaat ja pyöräilijä eri suunnista, mikä olikin sitten Jadelle liikaa ja se suunnisti heti ulko-ovea kohti. Jade kuitenkin näytti nauttivan ulkoilureissusta kovasti, ennen kuin alkoi jännittää liikaa. :)

14 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! :') Tämmöisiä ulkoilmakuvia pitäisi itsekkin muistaa ottaa useammin! Simbankin olisi aika tehdä kevätretki sarjakuvan muodossa. ;)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en aina ota kameraa mukaan ulkoilureissuille, mutta pitihän kevään ensimmäinen valjastelu tottakai kuvata! :)

   Poista
 2. Tosi hienosti näyttää olevan! :) Täällä on vielä etupiha täynnä lunta eikä päästä Haikun kanssa pihalle. Sula jo pliiiiiiiiiiiis.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö teillä muut sitten ulkoile kuin Haiku? Jade uskaltaa kyllä ulkoilla, mutta kun tulee tommosia liian jännittäviä juttuja niin tulee pupu pöksyyn.. :D Jos olisi rauhallisemmat ulkoilumaisemat niin se olisi varmaan yötä päivää pihalla jos se saisi itse päättää!

   Poista
  2. Kyllä Norakin, mutta se ei nauti niin paljoa kuin Haiku. :) Vielä vähän jänskättää. Raku taasen ei viihy pihalla lainkaan. :D

   Poista
  3. Elikkä Raku on sitten samanlainen kuin Hugo, jota myös pelottaa tosi paljon. :D

   Poista
 3. Kylläpä on määrätietoista menoa, erityisesti tuossa "häntä pystyssä" kuvassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän tuo oli, Jadella oli kova hinku päästä tutkimaan paikkoja ulkona taas pitkästä aikaa!

   Poista
 4. Me ollaan rohkeasti ulkoiltu läpi talven, enemmän tai vähemmän ja nyt kelien lämmettyä ihan päivittäin. Tänäänkin Mocha nautiskeli takapihan terassilla auringonpaisteesta :) Toi flexi on muuten ehdoton must nyt kun Mocha on alkanut tulla rohkeammaksi, eikä hiiviskele enää vatsa maata viistäen niin kuin muutama kukausi sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei Jade tykkää hirveästi olla talvella ulkona. Hugoa nyt en viitsisi viedäkään kun se paleltuisi siellä heti. Flexi on kyllä kätevä, mutta tilasin juuri valjaisiin sopivat taluttimet pääasiassa Hugon takia, jolle flexi on ihan turha kun ei se mihinkään liiku..

   Poista
 5. On se kumma, kun aina pitää olla kamera mukana! Mäkään en pääse ulos ilman, että pitää pysähdellä ottamaan räpsyjä. -Kajsa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo aina kamera mukana, välillä on kiva nauttia rauhassa itsekin siitä ulkoilusta.. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Jade on kovin otettu tästä kommentista! ♥ Ja tietty äiskä myös.. :)

   Poista