torstai 20. maaliskuuta 2014

Onnea Hugo 2v!

Hugo-poika täytti tänään huimat kaksi vuotta. :) Tai itse asiassa täytyy sanoa etten ole ihan varma että mikä se oikea synttäripäivä on, kun joissain papereissa lukee 22. päivä ja joissain 20. päivä, ja päätin sitten että se on tuo 20. päivä FIFe-rekkarin mukaan..

IMG_0501
"MISSÄ MUN LAHJA?!"

Hugosta ei nyt tullut otettua tänään synttärikuvaa, vaan kuva on viime lauantailta. En edes käynyt ostamassa kisuille synttäriateriaa tai Hugolle lahjaa (tosin enhän mä Jadellekaan ostanut tänä vuonna omaa lahjaa). Ehkäpä niissä tämänviikkoisissa treffeissä oli Hugolle hupia kerrakseen..? :D Ainakin Hugo vielä kovasti haikailee Cocon perään, ei nimittäin saatu viime yönä nukuttua kun Hugo huusi ja mourusi koko yön. Ja tänäänkin se on huutanut pitkin päivää, meinaa mennä vähän hermot.. Mutta kyllä se siitä kohta hellittää, on ennenkin hellittänyt! :)

20 kommenttia:

 1. Onnea Hugolle! <3 Olis sun nyt mammana pitänyt joku lahja sille ostaa! Shame on you. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolla on jo niin paljon kaikkee etten enää keksi mitä sille ostais.. :D

   Poista
 2. Vinkkinä, jos kovasti mouruaminen jää päälle. :)
  Meidän cornish rex jäi kovastikin huutamaan astutusreissun jälkeen ja kasvattajan neuvoilla saatiin tilanne tasaantumaan hetkessä parin päivän Zylkene käytöllä. http://www.yliopistonapteekki.fi/fi/apteekkipalvelut/tuotteet/pages/product.aspx?catalog=yasalescatalog&productid=330797%28yabasecatalog%29&category=elaimet%28yasalescatalog%29/stressijapelkotilat%28yasalescatalog%29

  Seuraavat astutusreissut ois meilläkin taas kuukauden sisään ja luulen että tuohon turvaudutaan taas jos jää hormonit päälle, selvästi tuli kissallekin mukavampi olo. :) Ja perheen muut kissat arvosti kovasti myös kun kiljukaula hiljeni. Luonnontuote, ei yliannostuksen vaaraa ja meillä ainakin vaikutus alkoi näkyä jo tunnin jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mutta mä en tommosista oikein perusta. :D Ja kun tiedän, ettei tämä kestä muutamaa päivää pidempään niin kärsin sitten sen lyhyen ajan..

   Poista
 3. Paljon onnea Hugolle! <3 :') Mahtava tuo kuva! :D

  Toivottavasti ikävä kohta hellittää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo kiittää! :) Ikävä jatkui kyllä vielä viime yön, ja tänäänkin herra on vähän huudellut.. Mutta onneksi nyt alkaa viikonloppu niin ei ärsytä ihan niin paljoa kun ei ole töitä eikä tarvitse olla skarppina. :D

   Poista
 4. Myöhästyneet onnittelut Hugolle!

  VastaaPoista
 5. Mahtisynttäriä Hugolle vaan! Onnea!

  Ilmeisesti tosirakkautta oli ilmassa, koska Cocokin on hädissään täällä etsiskellyt komeaa Hugoa erityisesti saunasta. Ensimmäinen yö oli aika tuskaa meille ihmisille, edellinen to-pe yö oli jo parempi. Nyt Coco onkin jo rauhoittunut miltei kokonaan ja kiimakin tuntuu olevan ohi. Toivottavasti natsasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei saatu viimeyönäkään nukuttua, toivottavasti ensi yönä sitten!

   Poista
 6. Onnea komealle Hugolle, tuo miehistyminen/naisten perään haikailu on kyllä äänekästä :) Ja onhan nyt maaliskuu, niin ihmekös tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän sillä keväälläkin voi olla osuutta noihin huuteluihin, mutta tässä meidän tapauksessa ne johtui kyllä selkeästi treffeistä. :D

   Poista
 7. Myöhäiset onnittelut täältäkin komistukselle!

  VastaaPoista