sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kuvahaaste

Sain Piiviltä haasteen joka onkin pyörinyt jo aika monessa paikassa, onkohan kukaan onnistunut välttymään siihen törmäämiseltä.. Kyseessä on siis kuvahaaste jossa esitellään yksi kuva viiden päivän ajan. Halusin toteuttaa haasteen postaamalla kaikkien viiden päivän kuvat kerralla samassa postauksessa erillisten postausten sijaan (olisivat olleen niin lyhyitä), eli tässäpä olisi viideltä päivältä kuvat ja jokaisesta kuvasta myös pieni tekstinpätkä.

Päivä 1 - 23.4.
IMG_2516

Hugo olisi kovasti halunnut olla Jaden viekussa. Hugo änkesi Jaden viereen perä edellä, mutta uudesta erikoisesta lähestymistyylistäkään ei ollut apua vaan pian kuvan ottamisen jälkeen Jade sai tarpeekseen Hugosta (vaikkei poitsu mitään muuta tehnytkään kuin kökötti rauhallisesti paikallaan) ja lähti karkuun.

Päivä 2 - 24.4.
IMG_2546

Kuvasin blogia varten juttuja, joista kissatkin kiinnostuivat. Räpsäisin kissoistakin sitten muutamat kuvat ja otin pitkästä aikaa kuvausavuksi huiskan, jota Hugo vaanii kuvassa.

Päivä 3 - 25.4.
IMG_2566

Zooplussalta saapui tänään paketti, joka sisälsi kolme tuotetta. Yksi niistä on tuollainen ihana vihreä kangaskassi jossa on eläinten siluetteja, hankin sen Zooplus-pisteillä. Grass Garden oli syy miksi tilauksen ylipäätään tein ja siitä on tulossa postausta kun ruoho on kasvanut. Kolmas juttu jonka tilasin oli Felini Complete -ravintolisä, jonka otin mukaan aika lailla heräteostoksena. Kyselin vähän mielipiteitä tuotteesta Facebookin kissojen raakaruokinta -ryhmässä, että kannattaako sitä sittenkään antaa kun laskeskelin että siinä onkin aika reilusti A-vitamiinia ja muuta.. Tuomio oli että ei, joten nyt meillä on purkki jauhetta, jolla me ei tehdä mitään. :D Jos jollakulla on siis raakaruokaileva kissa joka ei suostu syömään luita tai maksaa ja haluaisit hyvän ravintolisän, niin täällä olisi yksi varteenotettava vaihtoehto myytävänä!

Tällä kertaa valitsin paketin kuljetusfirmaksi DPD:n, kun yleensä olen valinnut DHL:n/Itellan. DPD tuo paketin asiaan kuuluvasti kotiovelle, mitä Itella ei vaivaudu tekemään jos alaovi on lukossa.. DPD:ltä soitettiin aamulla ja kyseltiin mahdollisesta ovikoodillisesta/lukossa olevasta alaovesta ja kerrottiin mihin aikaan paketti tuodaan. Olin erittäin tyytyväinen DPD:n toimintaan, mutta tietysti olin juuri sillä hetkellä lakkaamassa kynsiä kun lähetti soitti alaovea avaamaan, joten kynnethän siinä otti vähän osumaa kun piti häthätää kiskoa farkut jalkaan ja kaivella avaimia laukun pohjalta.. :D

Päivä 4 - 26.4.
IMG_2617

Täydensin pakastinta kissojen lihoilla, kaupasta tarttui tällä kertaa mukaan broiskun rintaa sekä rypsipossua. Kissat luonnollisesti parveili mun ympärillä kuin haikalat konsanaan, mutta tällä kertaa ne jäivät ilman maistiaisia.

Päivä 5 - 27.4.
IMG_2626

Hugon ilme, kun kerroin että viikonloppu on kohta ohi. :/

Haasteeseen kuuluu myös heittää se edelleen aina yhdelle joka päivä, joten haastan viisi seuraavaa blogia:

Kuin kissa kermakupilla
Burman hurmaa
Kattimania
Naukulan kerho
Nethel-Estel

11 kommenttia:

 1. Haaste vastaanotettu! Hugon vaanimisilme on kyllä toooosi söpö, ja viimeinen taas aivan huippu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaanimisilme on tosiaan ihana, varsinkin kun se pää myös välillä "tärisee" samaan tyyliin kun huiska liikkuu.. :D

   Poista
 2. Mieki tykkään kovasti DPD-firmasta. :) Tosin meillä ei soittanut ennen kuin tuli, onneksi olin kotona kun paketti tuli muutenkin useamman päivän odotettua aikaisemmin. :D Kauan teillä kesti tämän lähetyksen kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti lähti matkaan 22.4, ja tosiaan 25. päivä oli perillä. Saattaa olla että täällä pääkaupunkiseudulla on enemmän kuriirifirmoilla asiakkaita, niin ne varmistelee että ihmiset on varmasti kotona ettei tule ihan niin paljon turhia käyntejä.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Ihana tuo Hugon viimeinen kuva, musta tuntuu just nyt samalta :D Syykin selviää pian...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei Hugolla oikeasti ole paljoa syytä murjottaa viikonlopun loppumisen vuoksi kun äiskä on kuitenkin viikolla paljon kotona, koulua kun on vaan parina päivänä viikossa.. Eli syliaikaa riittää Hugolle paljon! :D Hmm, mikähän se sun syy on, jään odottelemaan jospa se selviää! :)

   Poista
 4. Ihania kuvia - kissantäyteisiä päiviä ♥ Kiitos haasteesta! Palaamme siihen :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi ja kisut! Liityn lukijaksesi :)


  small-paws-big-results.blogspot.fi

  VastaaPoista