perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäisretki

Tehtiin koko porukalla tänään pääsiäisretki, eli käytiin mun kotipuolessa vaihtamassa autoon renkaat. Päätin ottaa kissat mukaan niin päästään kunnolla ulkoilemaan, tosin Hugoa en raaskinut taaskaan viedä kun se kökötti koko ajan pöydän alla ja ulisi..

Lähtiessämme jännäsin että aiheuttaisiko kuljetusboksi ja automatka Hugolle kuolausreaktion, muttei aiheuttanut. Jaden seurassa Hugo tuntee olonsa hieman turvallisemmaksi! :)

Jade pääsi ulos lähes heti saavuttuamme. Päästiin koeajamaan tilaamani uusi talutin, tilasin siis molemmille kissoille valjaisiin sopivat taluttimet. Vänttisistä on muuten tulossa jossain vaiheessa oma postauksensa.

IMG_2200
Ihmeteltiin Jaden kanssa renkaiden vaihtoa..

IMG_2216
..ja maailman menoa ylipäätään!

IMG_2250
Sisällä ihmeteltiinkin sitten pääsiäsruohoa (ohraa), jota äiti oli kasvattanut. Jaden piti tietysti päästä heti vähän harventamaan ruohoa. 

IMG_2235
Äiti on myös kova tekemään koruja sun muuta sellaista, ja bongasinkin tämmöisen kissa-aiheisen naulakkokoukun. Jotain korujakin sillä on myynnissä, joten jos kiinnostaa niin sähköpostista voi kysellä lisää: vikingspinel(at)gmail(piste)com

Kun lähdön hetki koitti niin Jade ei olisi millään halunnut lähteä. Se yritti karkuun ja maukui surkeasti kun sen otti syliin. Tuli mieleen joku pieni lapsi joka ei halua vielä lähteä kyläilemästä.. Paikka on Jadelle todella rakas, viettihän se ensimmäiset elinvuotensa siellä. Tulen itsekin aina niin iloiseksi kun näen Jaden siellä telmimässä ja viipottamassa joka suuntaan.

IMG_2310
Hugo turvautuu Jadeen kun pelottaa.

Heti tulomatkan alussa kissat hätkähtivät liian vauhdikasta mutkaa, jonka seurauksena boksi hieman liukui takapenkillä kun en tajunnut pitää siitä kiinni.. Jade jopa sähisi kun se pelästyi niin ja Hugo piti tiukasti kynsillä kiinni boksin pehmusteesta, ilmeet oli kyllä molemmilla kohdillaan. :D

IMG_2324

Saatiin äitiltä mukaan myös yksi ohrapussi, joten nyt on erittäin hyvä syy laittaa Catit Gras Garden vihdoin tilaukseen Zooplussalta! Saatiin myös uusi matto (ohrapussin taustana :D), joka on isovanhempieni vanha ja he olivat ajatelleet jos me tarvittaisiin mattoa. Ja kyllä me tarvitaan! Kaikki nykyiset matot on ihan kissan oksennuksessa.. Tuossa uudessa matossa on se hyvä puoli, että siitä ei kissan yrjö erotu ihan niin hyvin, hahaa! :D

IMG_2291

8 kommenttia:

 1. Kaverin turva paras turva. <3

  ps. Gras Gardenin mukana tulee oma siemenpussi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin söpöä kun kissat on yhdessä kopassa viekukkain, kun muuten ne on noin lähekkäin tosi harvoin..

   Tiedän että siinä tulee mukana siemenpussi, mutta nyt kun mulla on pelkät siemenet niin mun on pakko hankkia se Gras Garden! :D Kun en ole saanut tähän mennessä vielä hankittua..

   Poista
 2. Teidän reissu kotipuoleen kuulost mukavalta. Heh, ihan kuin olisin omaa postaustani lukenut: 1. Vänttisistä tulossa postaus 2. Kylvetty ohra 3. Ohrapussi ja Catit Gras Garden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissu oli tosiaan mukava, ja varsinkin Jaden mielestä!

   Vänttiset ansaitsee oman postauksensa, hyvä jos säkin niistä ajattelit kirjoittaa. On meinaan maailman parhaat ja hyvännäköisimmät valjaat. :)

   Poista
 3. Retkeily on hyvä harrastus! Mukavaa, että Hugo saa Jadesta turvaa. Autta kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Retkeily on kyllä mukavaa, harmi kun se ei ole Hugon mieleen.. Hugo tarvitsee aina vähintään yhden päivän ennen kuin se pystyy rentoutumaan uudessa ympäristössä, ja kesällä mennään taas vähän pidemmäksi aikaa kyläilemään jolloin Hugokin pääsee (=joutuu) ulos ihan varmasti!

   Poista
 4. Voi Hugo-reppanaa kun on niin arkajalka.
  Mä totutin Morin ulkoilemaan niin että otin kuljetuskopan pihalle mukaan ja istuin itse kopan viereen lukemaan kirjaa, Morilla oli valjaat päällä ja se sai sitten vapaasti tulla kopasta ulos ja mennä sinne takaisin turvaan aina kun rupesi hirvittämään. Pari tämmöistä totutuskertaa riitti ja sitten sainkin jo kulkea sen perässä niin, ettei koppaa tai kirjaa enää tarvinnut ottaa ulkoilureissuille mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä joskus mietin että pitäiskö tehdä noin.. Mutta kun Hugo ei tykkää kuljetuskopastakaan ollenkaan, niin se ei toimisi kovinkaan tehokkaana turvapaikkana Hugolle. :D

   Poista