keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pesupäivä

Kissan pesu näyttelyä varten - Check! ✓

Tänään koitti Hugolle pesupäivä. Itse pesusta mulla ei valitettavasti ole mitään kuvia sillä suoritin pesun ihan yksin ja kameran tuominen pesutilaan olisi ollut sekä vaivalloista että myös riskialtista. Pesun jälkeen Hugo näytti sen sijaan tältä:

IMG_1572

Hugo ei anna mun yrittää kuivata itseään millään tavalla. Kyllä mä vähän sain pyyhkeellä kuivattua, mutta tosi huonosti kumminkin. Hugo onneksi keksi ihan itse hyvän tavan kuivattaa turkkia nopeammin kuin pelkällä nuolemisella. Se nimittäin meni makkariin sängylle siihen kohtaan, johon aurinko paistaa suoraan (Isin tyynyn kohdalle, heh). Siinä Hugo sitten pesi ja kuivatteli itseään ihanasti lämmittävässä auringonvalossa.

Itse pesusta sen verran, että tällä kertaa kiinnitin erityistä huomiota hännäntyven pesuun, koska viimeksi saatiin noottia että se oli rasvainen. En mä kyllä mitään rasvaisuutta tuntenut silloin enkä kyllä tuntenut nytkään, mutta nyt tyvi on pesty kolme kertaa fairy-vesi-seoksella ja pari kertaa shampoolla, toivottavasti se tepsi!

IMG_1579

Kun Hugo tuli pesulta niin Jade oli ihan ihmeissään, se vaan tuijotti silmät ymmyrkäisinä oudonhajuista Hugoa, joka ravisteli koko ajan märkiä takajalkojaan. Mäkään en muuten tykkää yhtään siitä kun Hugo tuoksuu nyt ihan shampoolle eikä yhtään itselleen! Tykkään nuuhkutella kissojen turkkeja, ja Hugon ja Jaden turkit on mun ehdottomia lempituoksuja.

Eipä tässä sitten muuta, nyt vain odotellaan lauantaita että päästään viemään herra-Hugo näytille! :)

12 kommenttia:

 1. Pesty kissa haisee... luonnottomalle. Meilläkin on pakko pestä aina molemmat, kun muuten eivät tunnista toisiaan :) Höpsykät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätin mä Hugon pään pesemättä, niin vähän edes tuttuja hajuja jäi jäljelle! Tosin sekin tuoksuu yleensä mun huulirasvalle kun pusuttelen kissoja päälaelle niin usein.. :D

   Poista
 2. Meillä on käytössä "huiskakuivatus". eli siis pesun jälkeen otetaan lempparihuiska esiin ja sitten juostaan sen perässä. Välillä harjataan karvat suoriksi ja sitten taas juostaan. Toimii hienosti pidemmällä sompun turkilla, niin miksei abylläkin.

  Meillä nyt jää nyt sitten petexpo väliin kun Katla on kipeänä. varmaan viimeviikonlopun näyttelystä tuli pöpö, ja nyt pieni räkänenä vaan niiskuttaa ja pärskii :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmin paikka, odotin niin Katlan tapaamista (siniset abyt/somalit on ♥). Pikaisia paranemisia pikkuiselle!

   Poista
 3. Huh, onneks en oo ainut joka tykkää kissojen omasta tuoksusta! :D Jupiterin turkki tuoksuu niin ihanalta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kukaan voisikaan vastustaa oman kissan turkin suloista tuoksua.. ♥

   Poista
 4. Kissat on aina niin laihoja kun ne pesee, reppanat. Mieskin ihmetteli kun pesin Mochan silloin kastroinnin jälkeen, kun pissit tuli pöksyyn, että: "Kauhea kuinka laiha se on"!

  Hugon varpaat on muuten söpöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on viime aikoina alkanut tuntumaan siltä että Hugo on muutenkin aika laiha luikku. :o

   Olen samaa mieltä, Hugon varpaat on aika vastustamattomat! :) Se myös antaa silitellä niitä, kun taas Jade on semmoinen ettei se hirveästi tykkää että sen jalkoihin kosketaan..

   Poista
 5. Söpö :) Onnea näyttelyyn!

  Itsellenikin oli järkytys tässä ennen muuttoa, kun aloin haistella Kajsaa ja tajusin kissan tuoksuvan LAVENTELILLE. Homma jatkui monta päivää, kunnes tajusin, että jostain syystä Kajsan tyyny sängyn alla oli tuoksun alkuperä... Kissan oma tuoksu on paras!

  VastaaPoista