lauantai 5. huhtikuuta 2014

PetExpo lähestyy

PetExpo ja sen yhteydessä pidettävä RUROKin näyttely on ihan nurkan takana, eli ensi viikonloppuna. Ollaan Hugon kanssa paikalla siis lauantaina, joten tulkaahan moikkailemaan! :)

IMG_0913

Hugo on menossa Somakissin ständille esittelykissaksi, eli meidät löytää sieltä helposti. Häkin päällä tulee olemaan myös blogimainos, mutta vielä pitäisi saada sille hintahalsterit haettua keskustasta ensi viikolla. Itse mainoksen tilasin hyvissä ajoin Ifolorilta valokuvapaperille tulostettuna ja se näyttää tältä:

IMG_1371
QR-koodit ja kaikki!

Samalla kun haen hintahalsterit niin haen myös viimeiset tykötarpeet häkin verhoja varten. Ai miten niin viime tippaan jäänyt.. Multa puuttuu siis enää pohjapehmusteen pehmuste osa, eli vanulevyä pitäisi ostaa. Oli tarkoitus käydä valmistelemassa se äitin luona ompelukoneella, mutta ei nyt kyllä ehditty sitä tehdä, joten ehkä se pysyy yhden päivän paikoillaan ihan sellaisenaan "tyynyliinan" sisässä.. Uutta pesääkään en sitten saanut hankittua (valmistaja, jolta pesän olisin tilannut, ei ota tilaustöitä vastaan tällä hetkellä), pitää siis siistiä vähän tuota vanhaa valkoista, eli Suomi-väreissä edustetaan kuitenkin vaikka yritin sitä vältellä. Pitää katsella jos messuilta löytyisi kiva uusi pesä!

IMG_1303
Jaden venytysnäyte

Jadella on siis edessä pitkä päivä yksin kotona. Mieskin tulee mun seuraksi näyttelyyn, mutta katsoo nyt jos se käy kotona päivällä Jadea katsomassa. Tärkeintä on, että mulla on kaveri rahtaamassa kamat näyttelyyn ja sieltä pois! En ole unohtanut edellistä näyttelykertaa, jolloin raahastin näyttelypaikalle kaikki kamat yksin julkisilla, ja joka paikka oli seuraavan viikon ajan kipeä. Mulla on jo nyt valmiiksi ollut pari viikkoa selkä oudon kipeä eikä senkään vuoksi viitsisi kovin painavia kantamuksia kanniskella..

IMG_0921
Hugo edustavan näköisenä.. :D

Vielä pitäisi myös pestä Hugo, ja tällä kertaa pitää olla erityisen tarkka hännäntyven kanssa ettei siitä tule taas sanomista..

IMG_1365
"Ette muuten varmasti pese mua!"

Ensi viikolla siis luvassa näyttelykertomuksia ja varmasti myös messuostosten esittelyä. Päivittelen varmaan myös pesuruljanssista, saa nähdä miten siinä käy kun Hugoa ei ole pesty edellisen näyttelyn jälkeen eli noin vuoteen! :o

14 kommenttia:

 1. Mä en tuu, lähetän mamman sinne edustamaan. En tiiä viel koska sen lähetän matkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos satut lauantaina siellä pyörimään niin muistahan tulla moikkailemaan! :)

   Poista
 2. HAH, ihana tuo Hugon jälkimmäinen raapimapuu kuva. :'D Mahtava tilannekuva yleensä niin edustavasta söpöläisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täälläkin naureskeltiin aika makeasti tuolle kuvalle.. :D

   Poista
 3. Ihana tuo blogimainos ja hyvä idea oli tilata se isompana! :) Aivan loistava muisto! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tuosta mainoksesta tosi paljon! Toivottavasti moni tulisi kurkkaamaan blogia sen innoittamana. :)

   Poista
 4. Pitäkäähän kivaa näyttelyssä! :) PetExpo on ollu miula jo vuosia haaveena päästä kurkkaamaan, ehkä tässä vielä joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämänkertainen PetExpo on mulle nyt kolmas, siellä on kyllä aika kaikkea kivaa. Nyt on tosin vähän erilaisempi kerta siinä mielessä kun on oma kissa mukana. Toivottavasti säkin pääset joskus! :)

   Poista
 5. Hieno mainos ja kivaa messupäivää

  VastaaPoista
 6. Voin vaan kuvitella miten mahtava tuo PetExpo voi vaan olla. Burmakissan ystävät ry järjesti kuvakilpailun jossa voi voittaa kaksi lippua juuri tuonne PetExpoon, mutta ei tullut osallistuttua. Meillä ei osallistuta näyttelyihin ylipäätään ennen kuin Mocha täyttää 10kk, EX1 saatu pennusta ja junnusta niin odotellaan kastroitujen yli 10kk luokkaa. Seuraavan kerran siis kesällä vasta...

  Näyttely onnea!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitan saada välitettyä sitä messutunnelmaa sitten bloginkin puolella kuvien muodossa! :)

   Poista