torstai 17. huhtikuuta 2014

Ruokakaapin siivous

Olen jo jonkin aikaa suunnitellut siivoavani kissojen ruokakaapin, ja eilen sen sitten innostuin tekemään.

ennenjalkeenkaappi
Kuva kaapista ennen ja jälkeen. Ennen siivousta kissojen kamoja oli kahdella hyllyllä (ja kissojen hyllyllä oli ylimääräistä kamaa), siivouksen jälkeen kaikki mahtui yhdelle hyllylle oikein hyvin.

Kaapista lähti roskiin varmaan miljoona tyhjää Multicat-purkkia. Ajattelin joskus että pilkon niihin valmiiksi treeninameja, muttei sitten tullutkaan sitä tehtyä kun pesusta huolimatta purkit haisee ihan Multicatille enkä tykkää siitä ollenkaan. Tyhjiä namiputkiakin löytyi muutama, mitähän varten mä niitäkin olen säästellyt.. Ehkä sen takia että niissä oli semmoista jauhoa enää jäljellä, mutten ole jaksanut antaa sitä kissoille. :D Kippasin sitten yhden putken jauhot siivouksen lomassa lattialle josta kissat sen kilpaa nuolivat pois. Loput putket heitin jauhoineen päivineen roskiin, ja Jaden ilme oli kyllä näkemisen arvoinen kun se sattui näkemään ne roskiksessa.. "Äiskä, miksi ihmeessä sä heität meidän herkkuja roskiin?!" Hyvä kun ei mennyt niitä sieltä hakemaan!

IMG_2046

IMG_2045

Kun kerran ruokakaappi oli kyseessä, niin tietysti mulla oli vapaaehtoisia apulaisia jonoksi asti. Ne tosin olisi ollut tiellä koko ajan, joten kieltäydyin avusta.. Ilmeet on kyllä kohdillaan kuvissa, apulaiset olivat niin pettyneitä kun eivät edes maistiaisia saaneet!

IMG_2057

Kokosin myös kaikki avaamattomat kissanherkut erilleen, ja niitä kertyikin isohko kasa. Näistä riittää kissoille vielä pitkäksi aikaa!

Loppuun pitää laittaa vielä yksi kuva Hugosta näyttelyssä:


Kuvan on ottanut Heikki Siltala, ja lisää kissakuvia löytyy catza.netistä. Täältä löytyy esimerkiksi PetExpossa otettuja kuvia. Jos ette ole aiemmin sivustolla vierailleet niin suosittelen tekemään sen nyt, kaikki kuvat ovat nimittäin todella upeita! :) Kunpa itsekin vielä joskus osaisin ottaa yhtä hyviä kuvia näyttelyissä, mutta se vaatisi jo vähän parempaa kuvauskalustoa joten ehkä sitten joskus tulevaisuudessa.. :D

10 kommenttia:

 1. No tulipa siivoa jälkeä :)

  Tuossahan olisi muuten aika kiva aihe blogihaasteeksi: Miltä kissanruokakaappi, namihylly tai muu säilytyspaikka näyttää? Kuva blogin!

  Ps. Pia kävi meillä maanantaina ja nyt tuomio näyttääkin olevan toinen kuin lauantaina, jolloin viimeksi puhuttiin... D-day olisi nyt sitten 20.5. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ois kyllä mielenkiintoista nähdä muiden kisanruokakaappien sisältöä ja sitä kuinka hyvin se on järjestelty! :D

   Jee, toivottavasti kaikki menee hyvin ja päästään ihastelemaan pikkuisia pentusia toukokuussa. :)

   Poista
 2. Siellä on ollut työnjohto tarkkoina!

  VastaaPoista
 3. Mäkin siivosin vasta kissojen oman laatikoston, mutta se on edelleen kukkuroillaan kaikkea. :D Huh pitäs keksiä joku parempi säilytystapa osalle ruuista yms. Se kissakansiokin pitäisi ostaa, mutta en ole saanut aikaiseksi lähteä mihinkään missä niitä mahd. myydään. :3 Jospa tässä joku päivä.

  Ps. Me kotiuduttiin äsken, kun Felixillä oli aamulla kastrointi. Kodin Terrasta lähti paljon 400 g muropusseja matkaan kun siellä oli joku loppuunmyynti!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin pitäis käydä hankkimassa kansio, tosin ei kissoille vaan lopputyölle.. Mut ei millään jaksais! :D

   Toivottavasti Felix tokenee nopsasti toimenpiteestä!

   Poista
 4. Hihihi, Jade ja Hugo vuorottelee ilmeiden kanssa. :D Niin järkyttyneitä! Ja noi herkuthan jaetaan huomenna sulle mulle - mentaliteetilla? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eei noita avata vielä ennen kuin avatut on syöty loppuut! ;) Tällä hetkellä noiden avaamattomien lisäksi meillä on viisi herkkupakettia auki..

   Poista
 5. Mulla tuli niin paha mieli noista Hugon ilmeistä että anna sille minun puolesta ees yks makupala jooooooko??? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Joo kyllä mä annoin niille tuona päivänä herkkuja, tai siis joka päivä meillä suurin piirtein kisut saa herkkuja. :) Älä siis huoli! :D

   Poista