sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Äitienpäiväylläri

Äitienpäivä alkoi niin, että toinen karvaisista lapsistani joutui peppupesulle löysän vatsan vuoksi.

IMG_1236

Jade oli selvästi käynyt juuri ennen heräämistäni hiekkiksellä. Huomasin heti että sillä on jotain hännässä, sen sai helposti putsattua ilman suihkuakin. Sitten Jade meni uudelleen hiekkikselle ja siitä seurasi jo semmoinen sotku, että oli parempi mennä kunnolla suihkuttelemaan peräpää puhtaaksi.

IMG_3125

Kävin hakemassa apteekista ripulilääkkeeksi valmisteen nimeltä Promax, toivottavasti se auttaa.

IMG_2018

Sellainen äitienpäivä täällä meillä, toivottavasti muut eläinlasten äidit eivät saaneet samanlaisia ylläreitä!

14 kommenttia:

 1. Voi Jade raasu .. toivottavasti masu on jo parempi :(!
  Hyvää äitienpäivää sinne jokatapauksessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää aamun jälkeen käynyt isommalla hädällä, katsotaan mitä huominen tuo tullessaan.. Toivottavasti kiinteytyy siihen mennessä! :D

   Poista
 2. Äitejä tarvitaan erityisesti äitienpäivänä, niinhän se menee. Toivottavasti tauti on jo selätetty ja saatte viettää loppuillan rauhassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa ylempänä jo sanoinkin että loppupäivä on mennyt ihan hyvin. :)

   Poista
 3. Toivottavasti Jade pian paranee. Ripuli on kissalla ikävä vaiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripuli ei todellakaan ole kiva juttu, varsinkin kun pitkäkarvaisella kissalla se johtaa hyvinkin herkästi niihin peppupesuihin, jotka ei nekään ole yhtään kivoja!

   Poista
 4. Voihan, toivottavasti vatsa on tasoittunut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan että jäisi lyhyeksi tuo ripuliepisodi!

   Poista
 5. Toivottavasti meidän palvelusväen kamera pysyy kaukana, jos käy noin, ettei joudutaan blogiin esittelemään. Mehän ollaan aina niin siistejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin Jadesta kuvia pesun jälkeen, mutta ne ei ihan onnistunut kun Jade hyöri ja pyöri kun se kuivasi itseään nuolemalla.. :D

   Poista
 6. Voi niin tuttua touhua. Meidän vanhemmalla kun on herkkä maha niin se reagoi joskus löysällä mahalla. Promaxiakin on joskus jouduttu antaa mutta myös 12h paastokin helpottaa. Miten siellä pesutouhut muuten, onko helppoa hommaa? Täällä tuon vanhemman voi pestä ihan vaan niin että nappaa syliin ja menee sen kans suihkuun. Nuoremmat taas menee paniikkiin et niiden kans pitää olla toisesta immeisestä apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kissan saa pestyä, mutta ei se siitä tykkää. Tällä kertaa Jade ei ihme kyllä edes yrittänyt kovin hanakasti pakoon, vaikka edellisestä pesukerrasta on todella pitkä aika. Barffauksen aloituksen johdosta peppupesujen tarve on vähentynyt huomattavasti..

   Poista