lauantai 3. toukokuuta 2014

Grass Garden

Nyt on aika kurkata, mitä Catit Grass Gardenille kuuluu.

IMG_2590

Paketista löytyi itse astian lisäksi pussillinen ohransiemeniä sekä vermikuliittia, johon siemet voi kylvää. Ensimmäiset siemenet alkoivat itämään ehkä kolmen päivän päästä. Seuraava kuva on otettu viikko kylvämisestä.

IMG_2730

Yllättävää kyllä, Hugo oli se joka innostui ruohosta enemmän. Luulin että se olisi ollut Jade.. Hugo alkoi nyppiä ruohoja heti kun ne työntyivät millin ritilän ulkopuolelle. Tätä nykimistä on jatkettu tasaiseen tahtiin ruohon kasvaessa, ja kuten kuvastakin näkee niin muutamat ruohot ovat lähteneet "juurineen", mutta ritilä kuitenkin ehkäisee isomman sotkun syntymistä.

Lisäsotkua on tullut kuitenkin siitä, kun kissat ovat oksennelleet syötyä ruohoa. Onnistuin kerran astumaan tämmöisen ruoho-oksennuksen päälle, ne ovat niin huomaamattomia! Ja eilen aamulla kuulin jonkun oksentavan, mutta herättyäni/sängystä noustuani en löytänyt oksennusta mistään. Sanonpahan vaan ettei ole ensimmäinen kerta kun näin on käynyt.. 

Tämä postaus jäi nyt ilman kuvia itse kissoista, kun laitoin Grass Gardenin sellaiseen paikkaan jossa ei vaan saa kissoista hyviä ruohonmutustuskuvia.. Joka tapauksessa kissat on tykänneet ruohobaarista, ja pitääkin varmaan heti perään laittaa toinen ohrapussi itämään kun nykyinen ruoho menee vanhaksi!

6 kommenttia:

 1. Hei meillä on tuo sama. Hyvä, että muistutit - pitää pistää ruohot meilläkin kasvamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, siitä vaan kylvämään niin kisut saa pupellettavaa! :D

   Poista
 2. Meilläkin lisääntyi oksennusten määrä heti. :D Nora-lehmä välillä oksensi heti syömisen jälkeen. Ne oksennukset on kamalimpia jos ei tiedä mihin ne on tullu. Mie löysin aika vasta kirjahyllyn päältä oksennuksen, ties kuinka kauan se oli siellä jo ollu....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne aina lopulta löytyy, joko ne osuu jalkapohjaan tai sitten jotenkin muuten.. :D Mutta noi kauan siivoomatta olleet oksennukset on kamalia, mullekin on tullut yksi semmonen vastaan ja sen hinkkaaminen pois kesti tosi kauan!

   Poista
 3. Voi harmitus, olin jo ajatellut tilata tämän, kun luulin ettei nyppiminen onnistuisi... NeitiCassinen nyppii ruohot irti tuppoineen ja se on sotkuista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyppiminen onnistuu, mutta tuota vermikuliittia ei ole palastakaan päätynyt ritilän ulkopuolelle ja nuo ruohotkin on kaikki jääneet ympäröivän alustan päälle. :) Kyllä tuo ritilä selvästi auttaa!

   Poista