sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Hugon hämisleikit

Nyt on taas leikkivideon vuoro, tällä kertaa Hugo leikkii hämislelulla!

Kannattaa vaihtaa HD-laadulle, niin video näyttää edes vähän paremmalta!

Hugo se jaksaa riehua lelujen kanssa, vaikka onkin näin kovin kuuma. Lopussa tosin näkyy vähän jo hyytymistä ja raskasta hengitystä. Videossa näkyy myös Jade tapa kiusata Hugoa leikin aikana, se tuolla lailla juoksee yhtäkkiä vaan leikin keskelle. :D Kunnon kiusankappale!

IMG_3424
Kumpikohan näistä oli se hämis, jolla Hugo tällä kertaa leikki..?

Leikin jälkeen menin sitten unohtamaan hämiksen lattialle, yleensä sitä siis säilytetään piilossa laatikossa. Menin toiseen huoneeseen enkä kuullut/nähnyt mitään, mutta kun tulin noin vartin päästä takaisin olohuoneeseen, löysin läpimärän ja lyttääntyneen hämiksen ja pari kuolalammikkoa lattialta. Kävi heti mielessä että hämis on saattanut käydä vähän syvemmälläkin nielussa, mutta onneksi tuli kuitenkin ulos. Kaikki jalat oli kuitenkin hämiksellä tallella.

Näitä hämisleluja löytyy siis Somakissin rotupöydästä kissanäyttelyistä!

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti, mustakin toi oli aikas hauska vaikka itse sanonkin! :D

   Poista
 2. Minusta hämis on vasemmalla. Kissoille kivoja ovat myös tuollaiset räsymatot joitten kanssa voi taistella, niitä saa raapia, niitten alle voi ryömiä, ja hämiksen tai hiirun voi "päästää" maton alle karkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein arvattu, vasemmanpuoleinenhan se.. Tuota mattoa kissat usein retuuttaa, tai sitten mä joskus laitan sinne alle piiloon esim. huiskan, joka vähän pilkistää reunasta ja kissat sinnen innokkaasti kaivaa sen sieltä piilosta pois!

   Poista
 3. Tuon katseleminen pistää hymyilyttämään :3

  VastaaPoista
 4. Tuollainen hämis löytyy tästäkin taloudesta! Taidanpa tarjoilla sen nyt Sulolle. Oli aikanaan kovassa suosiossa Wilma-kissalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti Sulokin tykkää siitä yhtä paljon! Meillä ei Jade tykkää hämiksestä ollenkaan, tai muistakaan tuontapaisista leluista, ne on enemmän Hugon juttu.

   Poista
 5. Hienot hämikset. Pitää hankkia meillekin seuraavasta näyttelystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia, olen kuullut että hämikset ovat monen abyn suosiossa! :)

   Poista
 6. Mikä siinä onkin, että parhaat leikit irtoaa maton alla lymyilevistä leluista (tai kissakavereista)

  VastaaPoista