torstai 1. toukokuuta 2014

Lelutestaus videolla

Kuvasin videolle kissojen ensireaktiot leluihin, jotka saatiin Somakissiltä testiin. Tai siis keppilelua oltiin kyllä aikaisemminkin ehditty kokeilla, mutta kaksi muuta oli kissoille kuvaushetkellä aivan uusia tuttavuuksia.

Tässä vielä kuvat testissä olleista leluista:

IMG_2031

IMG_2034

IMG_2345

Testissä oli siis kissanminttua sisältävä minttutalja, kaksi lampaanvillasta valmistettua lelua ja yksi keppilelu ("lapamatokeppilelu" :D). Kissanminttulelusta osasin jo aika lailla veikata että ainakin Jade siitä tykkää, kuten monista muistakin tuoksuleluista. Lampaanvillasta Hugo ainakin kiinnostui silloin vuodenvaihteen arvonnan aikaan, se kun olisi kovasti halunnut haistella palkinto-villispalloja.. Kaikki keppilelut on taas molempien mieleen. Mutta katsotaanpa nyt, miten lelujen kanssa oikein kävi:Video tuli kuvattua vähän liian pimeänä, pahoittelut siitä. Laatu on muutenkin tällä kertaa aika kökkö jostain syystä..

Kissanminttutalja oli ennakko-odotusten mukaisesti Jadelle mieleen. Jade ei meinannut millään päästää irti siitä ja koko kissa nousi melkein ilmaan kun vedin lelua ylöspäin. :D Lampaanvillaiset lelut kiinnosti hieman molempia. Keppilelun avulla saatiin monta hienoa hyppyä ja tanssiliikettä aikaiseksi, mutta musta tuntuu että mulla on vielä hakusessa se, mihin tyyliin kissat tykkää leikkiä sillä eniten. Haluaako ne että nauhaa heilutetaan ilmassa vai maata pitkin, hmm.. Kallistun ehkä siihen että maata pitkin!

15 kommenttia:

 1. Kiva testivideo! Meillä keppilelut on suosiossa eniten ja kissanminttutyynyjä Mocha kuljettelee mielellään suussa ja noutaa heittäjän iloksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä Jade vaan kieriskelee kissanminttulelujen kanssa lattialla, se harvoin kanniskelee mitään suussa.. Mutta Hugo jos saa keppilelusta otteen niin se juoksee karkuun se suussa! :D

   Poista
 2. Jade on niin hyvä tuon ekan kanssa kun tuli vaan ja vallotti :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keppilelun kanssa tilanne menikin sitten toistepäin, Jade väistyi ja Hugo pääsi leikkiin. :D

   Poista
 3. Mistä mä saan tommosen minttutaljan?! Misu varmaan rakastuisi tuohon. :D Ja ihana kuosikin! <3 Jade oli kyllä paras kun se meni omimaan taljan itselleen! Ja Hugon leikkiä oli kiva seurata, kun se on niin notkee poika. :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluut niin voin joskus hakea sulle näyttelystä ja postittaa. :) Kuoseja taisi olla tuon seepran lisäksi ainakin lehmä ja tiikeri!

   Poista
  2. Joo olis tosi kiva! Palaillaan asiaan sitten, kun semmosia tulee. :3 Voi mitä kivoja kuoseja, jokainen kyllä kelpais! :)

   Poista
  3. Jeps, palaillaan! :) En tiiä millon oon seuraavan kerran menossa näyttelyssä pyörähtämään, mutta ehkä tässä kesän aikana joskus..

   Poista
  4. Somakissin pöytä, mistä lelut on, on seuraavan kerran Surokin näyttelyssä Kaapelitehtaalla, eli sieltä sitten saapi taljoja (ja aikaisemmassa postauksessa esiteltyjä kantokopan suojuksia, yritetään tehdä myös kevyempiä kesäversioita)

   Poista
 4. Ihana video! OOOOn kateellinen, teillon ollu minttubileet! Ja muutenkin kivaa :))
  -Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska termi,.minttubileet, sitä en ole ennen kuullutkaan! :D

   Poista