perjantai 30. toukokuuta 2014

Maistiaisraksuja

Kävimme tänään vähän täydentämässä kissojen raksu- ja öljyvarastoa.

IMG_3503

Ensiksi kävimme Faunattaressa, josta mun oli tarkoitus ostaa Ziwipeakin märkäruokaa kissoille herkkuttelua varten, mutta kyseisessä liikkeessä ei ollutkaan kuin pelkkää kuivaruokaa valikoimassa. Höh! Jotain hyvää piti kissoille kuitenkin ostaa, joten otin pitkästä aikaa Applawsin raksuja. Olen viime aikoina höystänyt kissojen ilta-ateriaa raksuilla (mua on alkanut ahdistaa että Hugo on liian laiha), minkä vuoksi Naturea-raksut alkavat olla aika lopussa joten senkin vuoksi uudet raksut tulivat tarpeeseen.

IMG_3484
Jade otti rennosti toissapäivänä.

IMG_3491
Hugokin rentoili.

Faunattaresta lähtiessämme Orijen/Acana-esittelijä pysäytti meidät, ja saimme mukaamme tuon Acanan raksupussin, jee! Olen aina miettinyt että kyseistä(/kyseisiä) merkkejä voisi kokeilla, mutten ole saanut aikaiseksi. Olen aika varma että raksut kelpaa molemmille. :)

Sitten vielä viereiseen Mustiin ja Mirriin hakemaan lohiöljy ja auton nokka kohti kotia päin. Kissat otti tietysti tuomiset innokkaasti vastaan ja haistelivat pussit heti läpi, mutta iltaan saavat kisut vielä odottaa ennen kuin maistetaan uusia Acana-raksuja..

14 kommenttia:

 1. Meillä on syöty Orijen-raksuja jo kauan. Acanaa en ole testannut :) Meillä Rocky ei syö olleenkaan raksuja eikä mitään makupaloja, joten välillä kyttään kuin haukka että syö tarpeeksi märkäruokaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugokaan ei nuorempana pitänyt raksuista. Ei se nykyäänkään mitään lempparia ole, vaan kunnon liha se on Hugon mieleen eniten! :)

   Poista
 2. Pepsi: Minä tein Hugolle haasteen blogissa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on maisteltu Orijen- ja Acana-raksuja, tällä hetkelläkin kaapissa on Applawsin kuivaraksuja. Lohiöljyä en ole antanut kertaakaan, koska mulla on Gimbet Multi vitamin tahnaa jossa on omega3, mutta voisin antaa öljyä jos tota tahnaa ei meillä olisi. Kaikki kisut eivät taida helpolla tota lohiöljyä ottaa, kuinkas teillä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugolle on öljy kelvannut aina, joskus jopa suoraan lusikasta mutta yleensä laitan sen ruuan sekaan. Jaden kanssa oli öljyn kanssa tappelua (ruiskulla suoraan suuhun) muutama vuosi, kunnes se yhtäkkiä alkoikin kelpaamaan ruuan seassa jokin aika sitten.

   Poista
 4. pitäis kokeilla vielä tota salmopetiä ruokaan .. suoraan meillä ei suostuta , kuin pikkaisen maistelemaan ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan ruuan seassa kokeilla, jos ei pelkiltään mene!

   Poista
  2. Meillä jää ruokakin syömättä, jos tuppaan sinne öljyä. Niinpä tuuppailen öljyt ruiskulla menemään. Helppoa kuin heinänteko =)

   Poista
  3. Meillä ruiskulla antaminen oli ainakin tosi sottaista. Jade haisi koko ajan kalalle ja sen kaulurikarvat oli ihan lähmäset..

   Poista
 5. Meilläkin ollut joskus Orijenia ja Acanaa, Acanaa viimeksi pari kuukautta takaperin kun piti hankkia jotain kuivaruokaa hätävaraksi kun loppui vanha ja uuden 15kg PON-säkin saamisessa voi joskus mennä useampikin viikko (tällä kertaa tosin Murren murkinassa oli sattumalta hyllyssä!). Tuo Acana on ainakin siitä kiva, ettei sisällä perunaa/bataattia (Onni saa tod. näk. niistä oireita - suuri osa eläinkapan raksuista jompakumpaa niistä sisältää, etenkin ne laadukkaammat raksut!). Orijen ei useampi vuosi sitten meille sopinut, mutta muistini mukaan ovat jonkun verran muutoksia tehneet sisältöön, niin nykytilanteesta en osaa sanoa. Applaws ei meillä sovi juuri tuon Onnin takia.

  VastaaPoista
 6. Ai teilläkin lihotuskuuri. :D Mie haluan Rakulle vähän lisää lihaa luiden päälle (ja Noralle), saa nyt isompia annoksia ja poika oppikin jo pyytämään lisää ruokaa. :'D On sille hieman lisää painoa tullut parissa kuukaudessa, vielä jatketaan, tavoitteena yhteensä ainakin 400 g nousu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta on alkanu tuntumaan että Hugolla on kauheet lommot kyljissä tuossa takajalkojen edessä ja aattelin että niihin pitäis saada vähän täytettä.. :D Meillä kun ei vaakaa ole niin mulla ei oo hajuakaan mitä nuo nyt painaa, pitäisi varmaan käydä jossain punnitsemassa!

   Poista