sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Gimme a big kiss!

Viime päivinä ei ole oikein tapahtunut mitään ihmeempiä. Viime viikolla ja tämän viikon alussa mulla oli loppukiri tenttiin lukemisissa, ja nyt ollaan sitten virallisesti kesälomalla huimat pari viikkoa ennen kesätöiden alkua, niin varmasti tulee kissojenkin kanssa vähän enemmän puuhailtua. :) Ehdittiinkin jo eilen aloittaa boksiruokailun harjoittelu. Siitä tulossa varmasti myöhemmin postausta, kun kissat ovat siihen tottuneet.

IMG_3997

On kissoilla sentään ollut jotain ihmeteltävää tässä muutaman viime päivän aikana, nimittäin pikkuveljeni, joka on meillä nyt hoidossa. Se tarkoittaa myös sitä, että sohva muuttuu sängyksi, jolloin sohvan rungon sisään muodostuu kiva maja kissoille.

IMG_3937
Pusuja äiskälle ♥ 

Ai niin ja jos kissa-teemaiset kynnet kiinnostaa, niin kurkkaa tämä! :)

8 kommenttia:

 1. Onpas sulla upeat kissakynnet tuolla Sinikilpikonnan puolella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tykkään kyllä itsekin näistä ihan hurjasti, onneksi noita kissasiirtokuvia on vielä toinen satsi jäljellä niin voin tehdä samantyyppiset kissakynnet toistekin.

   Poista
 2. Ihana suukko! <3 Kissapusut ovat niitä maailman hellyttävimpiä. :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissapusut on tosiaan parhaita. Hugo ja Jade ei mitään maailman kovimpia pusuttelijoita ole, mutta niillä tulee aina välillä semmosia pusuttelukohtauksia ja kun semmoinen tulee, niin sitten pusutellaan ihan kunnolla. Yleensä ne vain puskevat päällä. :D

   Poista