lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannus, osa 1: Jade

Juhannuksena tuli otettua kissoista niin paljon kuvia että pitää tehdä juhannuspostaus kahdessa osassa. Lähdimme siis koko porukalla "maalle". Kissoille tämä tarkoitti tietysti ulkoilua rauhallisemmissa maisemissa. Vaikka ilma ei ollut parhaimmillaan, saatiin kuitenkin molemmat kissat ulkoilutettua mukavassa auringonpaisteessa! :) Tässäpä kuvia Jaden ulkoilusta:

IMG_4094

IMG_4111

IMG_4127

IMG_4132

IMG_4165

IMG_4198

Jade oli tietysti ihan onnesta soikeana päästessään ulos pentuaikojen ja nuoruuden ulkoilumaisemiin pitkästä aikaa. Se söi ahkerasti heinää ja mennä viipotti joka paikan läpi. Yksi huono juttu kuitenkin tapahtui: Jaden talutin pääsi rispaantumaan hieman. Se taisi tapahtua kun leikitin Jadea heinänkorrella ja talutin oli silloin maassa, joten heinänkorren perään vauhdikkaasti lähtiessään Jade varmaan runtaisi sen päältä kynsillä juuri sopivasti niin että purkautuminen alkoi. Rispaantunutta lankaa oli aika paljon, joten poltettiin se sytkärillä nätiksi (talutin on siis nailonia) ja talutin oli taas melkein kuin uusi.

Bonuksena muutama kukkakuva, jonka otin äitin kukista. Mulla ei ole mitään hajua mitä kukkia olen kuvannut, mutta nättejä ne kuitenkin ovat!

IMG_4287
Nämä on mun ehdottomia suosikkeja!

IMG_4298

IMG_4306
Tämä on itseasiassa naapurin puolelta, shh.. :D

Hugon ulkoilusta kuulette huomenna! :)

8 kommenttia:

 1. Max: Naapurissa on vihreämpi ruohokin.. Jade on selvästi nauttinut maalla olosta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jadekin yritti päästä naapurin puolelle, hirveä taistelu oli tontin rajalla kun mulla oli toisessa kädessä limpparitölkki ja toisella kädellä piti nostaa kissa syliin, kaulassa oli vielä kamerakin. Pelkäsin jo että läikyttäisin limut kameralle mutta onneksi niin ei kuitenkaan käynyt. :D Jade tosiaan tykkäsi juhannusmatkasta, ja kun tuli aika mennä koppaan niin se rimpuili itsensä irti ja juoksi karkuun.. Toisella yrityksellä sitten meni nätisti sisään koppaan.

   Poista
 2. Oi, tuolla kyllä kelpaakin ulkoilla. :) Haikukin rakastaa yli kaiken kun sitä leikittää ulkona ruohonkorsilla. Meillä varmasti sai naapurit hienoja esityksiä, jos katsoivat ulos, kun Haiku hyppi valjaissa korkeita hyppyjä, ilmakierteitä ja teki syöksyjä korren perässä. :) Harmi kun nykyisen asunnon pihalla ei ole näkynyt korsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, lääniä kyllä riittää kissoille tutkittavaksi tuolla! :) Ja heinänkorsiakin riittää syötäväksi ja leikitettäväksi vaikka muille jakaa.. :D

   Poista
 3. Ihania kuvia - eikä sääkään kovin huonolta maalla ollut ainakaan kuvien perusteella! Jade on kyllä niin upea.

  Coco odottelee kovasti kuvia sulhasestaan! Huomiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää oli oikein aurinkoinen juuri kun oltiin saavuttu perille, jolloin Jade pääsi heti ulos. Sitten sää huononi iltaa kohden ja seuraavana päivänä vähän ennen lähtöä taas kirkastui eli äkkiä Hugon kanssa pihalle. Meinasi jo näyttää siltä ettei Hugo taaskaan pääsisi ulos kun en raaski viedä raasua kylmällä ilmalla, mutta onneksi nyt päästiin, varsinkin kun toinen innostui kunnolla ulkoilemaankin! :)

   Poista