keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Lahja Naturealta

Saatiin tänään suuri Naturea-herkkulähetys! Tämä lähetys oli muuten siitä erikoinen, että se tuotiin minulle henkilökohtaisesti. Vähän jännitti, mutta hyvinhän se meni kun kissoista vaihdettiin muutama sananen, tosin englanniksi, jota olen vähän ujo puhumaan.. Sähköpostin välityksellä onnistuu kyllä ongelmitta.

IMG_4024
"Pikkasen" raksuja ja märkäruokaa..

Voitte kuvitella ilmeeni, kun luin sähköpostista ensimmäistä kertaa minkälaisen lastin kissanruokaa Naturean maahantuoja haluaa meille lahjoittaa. Ihan hurja määrä ruokaa! Erittäin avokätistä Naturean maahantuojalta ja en kyllä olisi osannut odottaa näin suurta määrää jos siitä ei olisi minulle erikseen ilmoitettu. :D

IMG_4023
Jade ei hievahtanutkaan herkkukasan viereltä kuvauksen aikana.

Älkää kuitenkaan huoliko, en aio pitää ihan koko satsia itselläni vaan teillä lukijoillakin tulee olemaan mahdollisuus päästä kokeilemaan Naturean kissanruokaa. Arvonta on tulossa luultavasti ensi kuussa, kun muut palkintoon tilaamani jutut ovat saapuneet. Moni lukija ilmaisi kiinnostustaan Natureaa kohtaan arvostelupostauksen yhteydessä ja ajattelin, että olisi mukava ottaa arvontaan mukaan myös Naturean tuotteita. Kuin tilauksesta Naturea otti minuun yhteyttä ja kerroin siinä samalla arvonta-aikeistani ja idea oli kuulemma mainio! :)

IMG_4025
"Nuuh nuuh, mitäs herkkua tämä on?"

Raksujen best before on jo 6.10.14, ja meillä nuo kaikki raksut (noin kuusi kiloa!) eivät varmasti tule kulumaan tuossa ajassa kun pääpaino on kuitenkin voimakkaasti raakaruuassa, joten mun on pakko antaa osa niistä pois myös arvontapalkintojen lisäksi. Jos joku on valmis (ja tarpeeksi rohkea, heh) noutamaan maistiaisia henkilökohtaisesti (asun länsi-Helsingissä) niin ilolla annan niitä testiin. Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla tuohon osoitteeseen joka oikeassa sivupalkissa näkyy, niin sovitaan tarkemmin! :) Seitsemästä 350g raksupussista voin luopua (jäljellä vielä lähes kaikki! viimeistä viedään!), yksi per henkilö niin mahdollisimman moni pääsee tutustumaan tuotteeseen. Ei varmaan tarvitse mainita että nopeat syövät hitaat, ja tässä tapauksessa myös raksut. ;) Ehtona kuitenkin on, että annan maistiaisia vain blogin lukijoille, mainitse sähköpostissa siis nimimerkki, jolla blogia luet!

IMG_4031

IMG_4033

Haluaisin tässä samalla myös infota, että Naturealla on uusia jälleenmyyjiä Turussa (Pieni Tassuputiikki), Helsingissä (Minieläin Kannelmäessä) ja Mäntässä (Peten Lemmikkitarvike). Muut jälleenmyyjät löytyvät arvostelupostauksesta, johon löytyy linkki postauksen alkupäästä.

En hyödy linkeistä mitenkään, klikkailkaa siis ihan rauhassa! :)

P.S. Huomasittehan jo aiemmin tänään julkaistun postauksen?

13 kommenttia:

 1. Oho, mahtavaa! Olitko jättänyt näytepakkauksen ottaessasi/ostaessasi yhteystietosi vai miten hoksasivat ottaa sinuun yhteyttä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En jättänyt mitään yhteystietoja. Kuin kissa kermakupilla- bloggaaja kysyi että saako hän linkata sen mun arvostelupostauksen Naturea Suomen Facebook-sivulle ja uskon että niin maahantuoja löysi mun blogiin. :)

   Joskus kynsiblogin kanssa kävi niin että mietin että pitäisi hankkia tuote x, ja sitten muhun otettiin yhteyttä ja tarjottiin tuotetta testiin. Se johtui varmaan siitä kun saivat liikennettä sivuilleen mun blogista kun olin laittanut linkin postaukseeni. :D

   Poista
 2. Me haluttaisiin maistiaisia, mutta henkilökunnalle tulee kuulema liian pitkä matka lähteä niitä hakemaan täältä pohjoisesta Keski-Suomesta :( Ne tulee vasta elokuun alussa käymään siellä etelässä. Odotetaan innolla sitä arvontaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa kyllä joo vähän liian pitkältä matkalta raksupussin takia tehtäväksi! Mutta tosiaan arvonnassa tulee olemaan kaksi ruokasettiä tarjolla. :)

   Poista
 3. Mekin jäämme odottamaan arvontaa :)
  Ihana vahti-Jade

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun ei raaski noita kaikkia lähettää postitse yksitellen, sittenhän ne menisi paljon paremmin varmasti kaupaksi (nyt ei kiinnostuneita ole ilmoittautunut hirveästi, oon varmaan niin pelottava heh). Yhden pussin postitus tulee varmaan lähes yhtä kalliiksi kun pussin hinta kaupasta ostettuna, niin eihän siinä mitään järkeä ole kun vastaanottajalta tietysti haluaisin lähetyskulut siinä tapauksessa.. Mutta katsotaan nyt miten juttu etenee, jos ei ala kelpaamaan tällä systeemillä niin täytyy varmaan postittaa useampi pussi parille henkilölle niin postituksesta tuleekin jo vähän kannattavampaa! :)

   Poista
 4. Meillekin kelpaisi maistiaiset, mutta nyt ei ole tuloa sinne päin täältä Keski-Suomesta, harmin paikka! Samalla olisi ollut kiva tavata sua ja tutustua lähemmin myös Hugoon ja Jadeen :)

  Totta, postitus on kallista, 2lk maksikirje maksaa 6,50€ ja pakettiautomaatin S-paketti 6,70€. Välillähän nuo pakettiautomaatin lähetykset on olleet vain 1€, jos vaan odottelisi tarjousta hetken..? Eikö muuten menisi normikirjeenä, oikein litteenä koossa: 250 mm x 400 mm x 30 mm. 2lk maksaisi 3,60€? Sellainen hinta menee jo nopsaan bensoihinkin ;) eli etteikö voisi vastaanottaja maksaa tuon postimaksun, mä ainakin voisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä jos nuo Smartpostit on joskus noinkin halpoja. :o En ole ikinä perehtynyt niiden käyttöön joten en ole tuollaisesta ollut tietoinen, pitääpä muistaa seuraavalla kerralla tarkistaa tuo jos pitää lähettää jotain! :)

   Ehkä saattaisi mennä kirjeenä.. Pitäisi sitten myös pakatakin tosi ohuesti, se on sen verran siinä ja siinä ettei mitään kovinkaan paksua pakkausta voi laittaa.

   Poista
  2. Innostuin askartelemaan ja paketoin yhden raksupussin pahvipussista itse leikkelemääni "kirjekuoreen". Testasin että pitäisi kyllä mahtua 3cm levyisestä rakosesta menemään ilman mitään survomista. :D Voin lähettää sulle jos haluat!

   Poista
 5. Ihania kuvia, niin ihania! Jadesta voisi tulla ihan Naturean mainoskasvo :)

  VastaaPoista