tiistai 24. kesäkuuta 2014

Tiistain touhuja

Tänään on tapauhtunut paljon kaikenlaisia pikkujuttuja, joista haluan teille kertoa. Okei, mukana on myös yksi maanantain juttu, koska halusin tehdä kaksi kuvakollaasia.

tiistaikollaasi1

1. Itella toi kivan paketin, joka sisälsi tilaamani crazy cat lady- kangaskassin. Itse asiassa paketissa oli kaksi kangaskassia, mitähän se mahtaa tarkoittaa.. ;)

2. UPS toi tänään myös paketin, joka sisälsi luonnonkosmetiikkaa mulle, mutta tottakai kissojenkin piti siitä kiinnostua. Tuoksuttelin ruusunmarjaöljyseerumia laittamalla pari tippaa kämmenelle, ja kissat alkoivat parveilla heti ympärillä. Molemmat myös maistoivat seerumia, höpsöt! Seerumi on siis aika vahvan tuoksuista, yllätyinkin siitä että kissat kiinnostuivat siitä noin paljon. Oletin oikeastaan, että se aiheuttaisi kunnon nenännyrpistyksiä..

3. Annoin kissoille siipiä päiväruuaksi. Huomasin jo viikko sitten siipiä erotellessa pakastinta varten, että niistä puuttuu se paksuin luuosa, onko se nyt olkaluu? Koko pakkauksessa oli vain alle 5 kokonaista siipeä, loput oli pätkittyjä. Toisaalta hyvä kun en kuitenkaan anna sitä paksuinta luuta kissoille eli ei tarvitse maksaa tyhjästä ihan niin paljoa, mutta toisaalta siinä osassa oli myös eniten lihaa..

4. Paloittelin kissoille broiskun rintaa. Eilen paloittelussa oli koipia. En olekaan vähään aikaan ostanut kissoille näitä markettilihoja, kun alkuvuodesta mulla oli semmonen lihanhamstrausjakso ettei sen takia tarvinnut pitkään aikaan paljoa mitään ostella kaupasta kissoille.

tiistaikollaasi2

1.+2. Pajunkissa ja Nokitassu -blogista tultiin tänään noutamaan Naturea-pussi. Oli mukava tavata ja höpötellä vähän kissajuttuja! Ehkäpä me vielä joskus törmäillään vaikka näyttelyissä.. :) Saimme vastalahjaksi rinkulalelun hännällä, josta Hugo heti innostui.

3. Eilen posti toi jo vähän arvontajuttuja. Kirjekuoreen tekijä oli piirtänyt ihanan kissatytön, mikä oli mun mielestä todella ihana lisä, se sai lähetyksen tuntumaan jotenkin henkilökohtaisemmalta. Nyt pitää enää odotella Aasian paketteja, joissa taitaa kestää vielä vähintään viikko.

4. Sain vihdoin ripustettua kissojen ruusukkeet seinälle. Latoin vaan takapuolelle jesaria ja länttäsin seinään. Keskellä ylhäällä siis Hugon sertiruusuke Surokin näyttelystä viime kesältä, ja sivuilla alempana olevat on hupiruusukkeita, mutta silti niin paljon virallista ruusuketta tärkeämpiä. Violetissa lukee sohva champion ja pinkissä best in home. :)

12 kommenttia:

 1. Kaunis tuo Surokin ruusuke! Meillä on tällä hetkellä Ellan ruusukesaldon kanssa se ongelma, että se ei mahdu enään sille varatulle paikalle seinälle, vaan pitää keksiä uusi paikka mihin laittaa. Ajattelin katonrajaan semmoista vaijeria, mihin niitä olisi helppo ripustella, mutta saa nyt nähdä mitä keksitään. Ruusukkeita on tosin "vasta" 15, mutta eivät satu ihan pienimpiä ruusukkeita olemaan... Kaikesta sitä taas ihminen kehittää itselleen ongelmia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi ruusuke ihan kiva muuten, mutta värit ei ole yhtään mun mieleen.. Ja onpas teillä paljon ruusukkeita!

   Poista
 2. Ihania posteja teillä. Meidän kotiinkin tuli tänään kaksi pakettia, joista toinen oli meille ;-) Paketit on ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakettien saaminen on tosiaan ihanaa! Kissatkin tykkää jos sattuu olemaan iso tilaus jolloin pahvilaatikkokin on tietysti tarpeeksi iso kissojen leikkeihin. Tai no kyllähän ne näistä pienemmistäkin paketeistakin tykkää kun saa tutkia mitäs uutta se äiskä on taas tilannut.. :D

   Poista
  2. Ihan iloa tuli sinunkin lähettämästä laatikosta. Huomenna varmaan emäntä julkaisee kuvat.

   Poista
  3. Minäpäs jää odottelemaan postausta ja kuvia. :)

   Poista
 3. oi EI mikä kassi! Tuollainenhan täytyy saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaikin puolin ihana. Toimii täydellisesti kauppakassina!

   Poista
 4. Wau mikä kassi ja hienot ruusukkeet! En ole keksinyt mihin sijoittaisin Mochan kaksi ;) ruusuketta, onpas taas ongelma :D Mä niin ajattelen vain vitriiniä, mutta ihan yksinkertaisesti seinälle tuolla tavalla on erinomainen idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo noiden ruusukkeiden kanssa saattaa tulla aika nopeesti ongelma jos innostuu käymään näyttelyissä ja kissa pärjää siellä hyvin. Meillä ei tällä haavaa tule enää muita ruusukkeita kuin tuo yksi virallinen Hugolle. Seuraavan abyn kanssa sitten totutellaan jo pentuna kunnolla näyttelyihin niin ehkä ruusukkeitakin saa enemmän kun kissa ei ole kauhusta kankeana.. :D

   Poista