perjantai 18. heinäkuuta 2014

Finaalissa

Hugo pääsi kissakuvakisan finaaliin! Fiidi.fi etsii söpöintä nukkuvaa kissaa, joten lähetin kisaan tämän kuvan:


En odota suurta sijoitusta tuossa kisassa, sillä siellä on niin monta hauskaa kuvaa. Mutta onhan se kiva että Hugo pääsi taas vähän esille. :)

16 kommenttia:

 1. Ooh, hienoa!

  Muuten, onko teillä joskus tilattu Kattipuodista? Itse nimittäin tilasin sieltä reilu viikko sitten, mutten vieläkään ole saanut minkäänlaisia tilitietoja, jotta voisin maksaa postarit ja saisin paketin matkaan. Olen siis laittanut ihan itsekin tuonne s-postia ja kysynyt tilinumeroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tilannut Kattipuodista. Mulla kesti laskun saamisen kanssa 2 viikkoa! Ja sitten lähetin kopion maksetusta laskusta jotta paketti lähtisi nopeammin matkaan, mutta silti siinäkin meni vielä viikko että paketti oli mulla.. :/

   Poista
  2. Outs :( Pitää siis vain toivoa, että paketti tulisi ajoissa, olisi nimittäin tarkoitus laittaa arvonta pystyyn blogin syntymäpäivänä. Vähän kyllä tulee huono maku tuosta yrityksestä, jos tilauksen saamiseen menee noin pitkään.

   Poista
  3. Mullehan kävi niin että mun piti siirtää sitä alkuvuoden arvontaa kun ei palkinnot ehtineet ajoissa perille, vaikka hyvissä ajoin tuli tilattua.. Ja sama mulla, eli vähän huono maku jäi!

   Poista
  4. Kattipuotia pyörittää yksi ihminen alusta loppuun. Siksi noita viiveitä saattaa aina välillä tulla, jos on lomakausi, ko. ihminen esim. saikulla tms.

   Poista
 2. Kävin jo aiemmin antamassa Hugolle äänen, scrollasin ekana alaspäin ja peruuttelin sitten että "hetkinen, olikos se Hugo?!" :D

  VastaaPoista
 3. Upeaa! Onnittelut. Hugo onkin vallan valloittava tapaus ♥

  VastaaPoista
 4. Melkoisen rento asento! Nukkuvista kissoista on vaikea valita suloisinta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, jokainen noista kissoista ansaitsi kyllä voiton! :)

   Poista