torstai 10. heinäkuuta 2014

Läkähdyksissä

Kuvasin eilen Jadesta myös söpöilylöhöilyvideon, samaan tapaan kuin Hugosta viikko sitten.Eilen oli aika kuuma päivä, vaikkei mun mielestä aurinkokaan paistanut täällä ihan niin paljon kuin toissa päivänä.. Jade kuitenkin löhöili keskellä lattiaa pitkään ja näytti siltä, että se olisi vähän kuumissaan. Meinasin itsekin läkähtyä, joten pakkohan se tuollaisen karvakasankin on tuntea vähintään samoin!

Muistuttaisin vielä arvonnasta, vähän alle viikko enää aikaa osallistua (tiistaihin 15.7. klo 17 asti!). :) Pari sähköpostiosoitetta ja yksi mainoslinkki vielä puuttuu, eli kannattaa käydä kurkkaamassa ne jos epäilet että sinulta on jotain unohtunut!

9 kommenttia:

 1. Söpö! Ja Jadella on ehkä maailman pisin viiksikarva! Ainakin yksi näytti valtavan pitkältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan katsoa video uudelleen viiksikarvaa tarkkaillen, ja tosiaan yksi viiksi on kyllä tosi pitkä! On Jaden muutkin viikset kyllä selvästi pidempiä kuin esimerkiksi Hugolla, jolla on aika nysäviikset..

   Poista
 2. Awww. <3 Täälläkin on kunnon helteet, mutta Nora vähät välittää ja tunkee silti syliin lämmittämään mamia entistä enemmän. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugokin oleskelee auringonläikässä normaaliin tapaansa, hassu! Jade yritti myös aamulla viekkuun, mutta oli kyllä pakko häätää se heti pois kun mulla oli jo muutenkin niin kuuma..

   Poista
 3. Emäntä: Jade sanoo "Rapsuta vähän siitä leuan alta." Ihana!!

  VastaaPoista
 4. Jade ja Hugo on molemmat tosi kauniita kissoja! <3

  VastaaPoista
 5. Voi uupiluupi kun on söpönen <3

  VastaaPoista