sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Onkilelu

Ollaan viime aikoina leikitty kissojen kanssa paljon onkilelulla, jossa on lintu.

IMG_4612

Onkileluleikit tosin päättyvät Jaden tapauksessa aina tähän:

IMG_4617

IMG_4618

Jade siis äkkää narun, jolloin se unohtaa itse lelun (eli linnun) keskittyen sen sijaan pyydystämään narua ja narun kiinni saadessaan alkaa pureskella sitä. Näiden kuvien oton aikana Jade sai jo järsittyä hieman narua, mutta onneksi se ei kuitenkaan mennyt vielä poikki!

10 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja jostain syystä kissoja kiinnostaa enempi ne narut leluissa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kissat ne tosiaan jostain syystä mieltyvät usein naruihin, mikähän siinä mahtaa olla.. ;D

   Poista
 2. Jade näyttää hurjalta saalistajalta ensimmäisessä kuvassa. :D

  Olisi ihana löytää meidän kissojen leikkejä kestävä onkilelu. Joko naru katkeaa tai keppi menee poikki jos leikki muuttuu hiukankin rajummaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aika tarkka siitä ettei kissat pääse tuhoamaan lelujaan. Esimerkiksi tuota narun pureskelemistä en siedä ollenkaan, eli irrotan Jaden otteen lelusta ja yritän jatkaa leikkiä normaalisti. Mitään helposti tuhottavia leluja meillä ei ole kissojen vapaasti saatavilla, ihan jo senkin vuoksi että esimerkiksi onkileluhan voi olla jopa vaarallinen jos kissa syö narun!

   Poista
 3. Meillä ei oikein tuosta linnusta kiinnostuttu. Sitten kun leikkasin sen irti kepistä ja leikin narunpätkällä niin johas alkoi tulemaan liikettä. :'D Kallis naru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Meillä kissat kyllä tykkää tuosta, mutta ei kuitenkaan ihan niin paljon kuin huiskasta. Olen muistaakseni myös suihkutellut joskus tuohon lintuun kissanminttua, joten se saattaa innostaa Jadea entisestään..

   Poista
 4. Haha, mahtava toi kakkos kuva. :'D Mikä ilme! Mulla kanssa yks kissoista innostuu vähän liikaa aina lelujen naruista ja se hankaloittaa leikkimistä aika paljon. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kakkoskuvassa näyttää mun mielestä ihan sille kuin Jaden kieli olisi kulmureiden välissä. :D

   Poista