tiistai 22. heinäkuuta 2014

Postia PrimaCatilta

Saimme viime viikolla postia PrimaCatilta. Deluxe PrimaCat-uutuusruuasta on tulossa ensikuussa enemmän juttua ja lisäksi myös arvonta, josta ehdinkin jo vähän vinkata. Tässä nyt vähän esimakua tulevasta:

IMG_4846

IMG_4852

IMG_4863

IMG_4872

Miinusta on vähän annettava laatikossa olleista koristenauhajutuista. Ne on kyllä nättejä ja sopivat hyvin pakkauseen, mutta kissat yritti syödä niitä. Kuva on lavastettu. :D

12 kommenttia:

 1. Repesin tuolle Hugon viimeiselle ilmeelle...! :D Iso paketti!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä tosiaan iso paketti! Onneksi sain sen raahattua kotiin pyörän tarakalla, vaikka se oli pakattu vielä isompaan pahvilaatikkoon. Ja mun mielestä näyttää vähän siltä kuin Hugo katsoisi aavistuksen kieroon tuossa kuvassa.. :D

   Poista
 2. Onpa Hugolla valkoiset hampaat! Harjaatteko muuten kissojen hampaita säännöllisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole koskaan harjannut kummankaan hampaita. Jaden hampaita yritin joskus kauan sitten harjata, eihän siitä mitään tullut.. Innolla odotan jo parin kuukauden päästä koittavaa rokotuskertaa, kun pääsee kuulemaan eläinlääkärin arvion hampaiden kunnosta, viime vuonna molempien purukalusto oli ainakin priimakunnossa. Jadelta tosin on jo poistettu kerran hammaskiveä (toukokuussa 2012), mutta nyt kun ollaan raakailtu jo noin puolitoista vuotta niin on mielenkiintoista nähdä onko hammaskiven kertyminen vähentynyt.

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen kuva :D "Tää on mun, älä yritäkään sanoo ettei ois!"

  VastaaPoista
 4. Waude mikä paketti. Mekin halutaan joku paketti nyt heti tänne. Postipoikaaa, tännepäin.. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo tuli täälläkin aikamoinen wau-fiilis kun tuon paketin avasi ja näki mitä kaikkea siellä oli! :D Eipähän tarvitse vähään aikaan olla ostelemassa ainakaan raksuja..

   Poista