keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ulkoasun muutos

Hugo halusi tulla kertomaan teille seuraavaa:

Moikka! Tulin vaan kertomaan, että äiskä on tehnyt meidän blogin ulkoasuun vähän muutoksia. Uuden vesileimankin se teki kuvia varten ja se näkyykin seuraavassa kuvassa, jossa mä oon taas kuulemma tosi komeana. Mutta eihän se mitään uutta ole, mähän olen aina komea! :)

IMG_4996

Jos pitäisi keksiä yksi vika tästä muutoksesta niin sanoisin, että uusi ulkoasu syrjii mua väriensä puolesta. Mun väri eli oranssi vaihtui siis smaragdinvihreäksi eli jadenvihreäksi, kuten äiskä sitä mieluummin nimittää. Nyt ulkoasu on kokonaan Jaden väreissä eli vihreänä ja harmaana, mutta mun väriä ei ole ollenkaan! Törkeetä! Äiskä, odotan kyllä jotain hyvitystä tästä hyvästä.. Miten olisi vaikka tupla-annos ilta-ateriana tai puolet kinkkupaketista?

T. Hugo

P.S. Täällä on LIIAN KUUMA!

14 kommenttia:

 1. Puolet kinkkupaketista voisi olla kohtuullinen hyvitys! Nätti ilme sivulla kyllä muuten :-) Meilläkin on liian kuuma ulkona, siksi viihdytäänkin sisällä parhaiten (ilmalämpöpumppu viilentää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, en ole vielä päättänyt miten hyvitän tämän Hugolle.. Mutta nuo Hugon ehdotukset on kyllä vähän liian yliampuvia, mutta kai sille vähän ekstraherkkuja voi silti antaa! :)

   Hugo ja Jade ovat makoilleet myös koko päivän. Jade tosin villiintyi päivemmällä yhtäkkiä, niin heittelin niille sitten muutamat raksut niin saivat edes jotain tekemistä. Paljoa ei tosin viitsinyt juoksuttaa juuri kuumuuden vuoksi! Kunpa meilläki olisi ilmalämpöpumppu..

   Poista
 2. Kyllä todellakin tästä pitää jotain hyvitystä saada ;)

  Kiva ja tyylikäs uudistus. Vesileimakin on tosi kiva, millä ohjelmalla teit sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tein vesileiman Photoshopissa luomalla uuden brushin, jolloin vesileimaa ei tarvitse kirjoittaa joka kuvaa varten käsin.

   Poista
 3. Ooo, tykkään! Itse tässä kans oon muutamat päivät hahmotellut uusia ulkoasujuttuja blogiin, jos tuossa enskuussa lähtis sitten ihan päivitteleen : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko miettinyt iso ja pieniä ulkoasumuutoksia? :) Mä olin tätä ennen jo jonkin aikaa miettinyt jotain vähän isompaa, mutta kun en saanut aikaiseksi niin päädyin sitten näihin pieniin muutoksiin. Onneksi ne osoittautuivat riittäviksi luomaan ulkoasulle haluamaani uutta ilmettä!

   Poista
 4. Oooo, jadenvihreä! Kyllä nyt Jade varmasti myhäilee tyytyväisenä. :D Hugo-parka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jade on varmasti tyytyväinen! Hugo on sen sijaan enemmän esillä blogin sisällössä, koska se on tommonen linssilude, ja Jade pääsi sitten vaikuttamaan blogin ulkoasussa tavallan enemmän. :)

   Poista
 5. Hyviä muutoksia! Tykkään bannerin fonteista ainakin enemmän kuin entisistä ja väristä tietysti! :3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää nykyset fontit on vähän sirompia kuin se edellinen, mutta tykkäsin mä siitäkin, se oli kivasti vähän massasta poikkeava fontti! :D

   Poista
 6. Aika hurjat korvausvaatimukset! Mutta noin komealla ne saattavat mennä läpikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, niistä ei kumpikaan kyllä toteutunut.. Sai Hugo silti herkkuja, mutta vähän maltillisemmin!

   Poista