maanantai 25. elokuuta 2014

Pesäkisut

Sain eilen napattua Jadestakin pari kuvaa pesässä:

jadepesa

Päätin myös vaihtaa pesän paikkaa. Aluksi pesä oli siis kiipeilypuun alla, mutta nyt siirsin sen vähän korkeammalle tasolle ikkunan eteen. Hugo vietti pesässä aikaansa uudessakin paikassa, mutta Jade ei ole kovin ilahtunut uudesta järjestelystä, sillä Jade tykkää makoilla kyseisessä paikassa usein pitkin pituuttaan eikä se sitä nyt mahdu tekemään pesän takia.

IMG_6079

IMG_6089
Tästä kuvasta näkee vähän pesän mittasuhteita.

Saattaa olla että vaihtelen vieläkin pesän paikkaa, ihan vaan huvin vuoksi. Eilen tuli myös huomattua, että Simon's cat -peti, joka ei aiemmassa paikassa kiipeilypuun alla ollut yhtään suosittu, onkin alkanut kelpaamaan nyt paremmin kun vaihdoin sen paikan kuljetusboksin päälle (missä Hugo makoilee useinkin viltin päällä).

IMG_5639
Ennen Simon's cat -pesä oli käytössä lähinnä leikkihetkien aikana, jolloin Hugo meni pesään vaanimaan lelua.

Monta kissanpesää teiltä löytyy? (Meillä on kolme!)

16 kommenttia:

 1. Meiltä löytyy yksi pesä, jossa Lenni on nukkunut kerran. :D Ei ole oikein suosittu tuo pesä meillä. Tekisi kyllä mieli ostaa joku uusi, JOS siitä vaikka tulisi suosittu. :D

  Aivan superihana tuo viimeinen Jaden ja Hugon yhteiskuva! Hugon ilme on juuri sellainen "tää on mun pesä!" <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut vaihdella pesän paikkaa, jos se tekisi pesästä vähän kiinnostavamman? Jos vaikka laittaa pesän sellaiseen paikkaan missä kissat muutenkin viettää aikaansa.. Meillä ainakin toimi tuon yhden pesän kanssa, joka on pesistä vähiten suosittu!

   Poista
  2. Meillä Lenni nukkuu aina lavuaarissa ja Orbit lattialla, vaikka olisi kunnon paikkojakin missä nukkua... :D Tulostimen päällä tykkäävät myös nukkua, varsinkin Jupi. Vois ehkä siihen sen pesän laittaa. :D

   Poista
  3. Meillä on Jade semmonen että se makoilee paljon lattialla tai pöydillä. Se ei myöskään tykkää käpertyä mihinkään pienelle kerälle vaan makoilee pitkin pituuttaan, mikä saattaa myös olla yksi syy sille ettei se innostu pesistä niin paljoa. :D

   Poista
 2. Meillä on yksi, joka on ollut tarkoitus myydä pois. Ei tule pojilla käytettyä nuita ostettuja petejä ollenkaan... pahvilaatikot olis kivempia. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hö! Mä osasin jo melkein varmaksi sanoa, että Hugo tulee pitämään tuosta pesästä kun se muutenkin tykkää olla pimeissä ja lämpimissä paikoissa! Ja musta tuntuu että Jaden tapauksessa on kyse vain uutuudenviehätyksestä, sillä ei se kahta muutakaan pesää ole käyttänyt kuin juuri hankinnan jälkeen muutaman kerran..

   Taitaa olla aika yleistä kissatalouksissa, että kaikki muu, kuten esimerkiksi ne pahvilaatikot, kelpaa pesästä paitsi kissoille varta vasten tehdyt, hah! :D

   Poista
 3. Meillä on yksi pesä, jota ei kumpikaan kissa käyttänyt, vaikka se oli tilavammassa kuljetusboxissakin. Siellä se vaan työnnettiin nurkkaan ja maattiin ilman alustaa. Nyt sitten se pesä on "väliaikaisessa" sijoituksessa vessassa, vessanpöntön ja kissojen vessan välissä nurkkaan työnnettynä ja yllätys yllätys, sieltä meidän Röllin nykyään löytää. Ei ilmeisesti kissojenkaan laatikko haise, kun sen takana on niin kiva nukkua.. :D

  VastaaPoista
 4. Meillä on ihan liikaa kissanpesiä tai muita vastaavia. Ja muutaman uuden hankinta/tekeminen on myös haaveissa. Ellan mukana tuli joskus käännettävä pesä, yhden olen virkannut itse (ja yksi vastaava on vielä kesken, ollut kauan... se on tosin "väärän" värinenkin), kaksi jostain huonekalukaupasta ostettua kissoille tarkoitettua tyynyä (joita käytetään paljon myös kuljetusbokseissa alustoina), kaksi rottinkikoria... Sitten on paljon huopia/vilttejä, jotka n aseteltu kissoja varten.

  Kattipuodilta haluaisin hankkia vihreän peruskatin, ehkä jos joskus sattuu silmään juuri oikeansävyinen yksilö niin sitten se tarttuu mukaan.

  Kyllä meillä noita pesiä paljon käytetäänkin, nytkin Ruska nukkuu kaapin päällä olevassa suuremmassa rottinkisessa kissankorissa. Riippuu aika paljon pedin sijainnista, kuinka suosittu mikäkin peti aina on.

  VastaaPoista
 5. Jade on tosi muhkea tuossa peässä. Meiltä löytyy.. hmm... kolme pesää, jotka ovat meillä tyhjänpanttina, kun ne eivät kelpaa. Koreja on monta, ne ovat kissojen käytössä - leipäkorista alkaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei olekaan yhtään koria kissoille. Ehkä pitää joskus sellainenkin hankkia, jos ne kerran ovat suosittuja!

   Poista
 6. Emäntä: Meillä taitaa olla viisi pesää/nukkumakoria tms. Pepsi nukkuu joka yön jommassa kummassa sängyn alla olevassa. Yksi on takan päällä suosittu lämmityskautena ja ne kaksi muuta satunnaisessa käytössä.

  VastaaPoista
 7. Houkuttelevan näköinen pesä kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesä on kyllä tyylikäs! Kaiken lisäksi pesää löytyi monissa upeissa väreissäkin, mikä on mun mielestä tosi iso plussa. :)

   Poista