lauantai 16. elokuuta 2014

Vain epäonnistuneita kuvia

Päätettiin eilen illalla Hugon kanssa että nyt vedetään rallia ihan kunnolla Liina Liito-oravan kanssa. Otettiin myös kamera messiin. Tällä kertaa esittelen kuitenkin kuvasaldosta vain ne kaikista epäonnistuneimmat kuvat. :D Olin yksin kissojen kanssa kotona joten mulla ei ollut kuvausassaria leikittämässä kissaa, joten kuvista tuli mitä tuli. Ei anneta sen kuitenkaan haitata, sillä ne välittävät tunnelman ehkä jopa paremmin kuin onnistuneet kuvat!

IMG_5627

IMG_5633

IMG_5632

IMG_5644

IMG_5641

IMG_5646

Pitää vielä Jadesta mainita, että kun se leikkii Liina Liito-oravalla, niin musta tuntuu että se rouskuttaa sitä suussaan kuin oikeaa hiirtä. :D Siihen tuli jopa hampaan jäljet. Jade muutenkin pitää sitä suussa jotenkin erikoisesti, eikä se halua päästää siitä irti. On muitakin leluja mitä se ei halua antaa pois, mutta mun mielestä tässä on nyt jotain erikoisempaa. Pitäisi ehkä hakea Jadelle oikea (karvainen) hiiri ja katsoa miten käy! Edellisellä kerralla (noin vuosi sitten) kun tarjosin kissoille hiiriä ne olivat hiiren pinkkejä, eikä Jade ihan ymmärtänyt niiden päälle..

Välittyikö vauhdin tuntu ylläolevista kuvista?

18 kommenttia:

 1. Kyllä välittyy! Sitä en vaan ymmärrä miten saat leikistäkin näin teräviä kuvia *huoh*. Isukilla on aika komeat pallot myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän lähes aina kissoja kuvatessa ulkoista salamaa (multa löytyy Canon Speedlite 430EX II), ja sen avulla saa kyllä supernopean abynkin liikkeet pysäytettyä. :) Suosittelen hankkimaan, helpottaa kissojen kuvausta ja mahdollistaa myös toiminnallisempienkin kuvien ottamisen!

   Joo, karvanopat on kyllä komeat myös.. :D

   Poista
 2. Kylläpä Hugo nauttii! Toka ja kolmas kuva on valitettavan yleisiä leikkikuvaustuloksia täällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos yksin yrittää kissan leikkiä kuvata, niin tuollaista jälkeä tuppaa tulemaan! :D Mutta onhan nekin tavallaan ihan hauskoja. :)

   Poista
 3. Haha, kakkoskuva ehottomasti paras. :D:D:D

  VastaaPoista
 4. Kyllä noista kuvista leikin tunnelma välittyy. Erityisesti pidän tuosta toiseksi viimeisestä kuvasta, jossa on sellaista lentämisen henkeä mukana. :) En mä näitä erityisen epäonnistuneina pidä, kuvat on tarkkoja ja värit on kohdillaan - ei niiden kuvien aina tarvi olla kuin studiossa otettuja ollakseen onnistuneita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäonnistuneisuudesta voi tosiaan olla montaa mieltä. Mulla on yleensä aika tiukat vaatimukset sille mitä haluan esitellä blogissa, eikä nää tämänkertaiset kyllä läpäisisi sitä seulaa normaalisti, mutta koska se vauhdin tuntu näistä kuvista välittyi niin hyvin mun mielestä niin päätin julkaista. :)

   Poista
 5. Kyllä Hugolla on menoa ja vauhtia :-D

  VastaaPoista
 6. Huh, ihan päätä huimaa monen meno! Meillä ei ihan tuommoisiin päättömiin hyppyihin ylletä :))))
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin välillä pelotti kuvia ottaessa, että kohta on kamera sökönä kun niin hurjasti Hugo sinkoili ympäriinsä! :D

   Poista
 7. Hauskoja kuvia oot saanu otettua! :D Haha, karvanopat!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 8. Karvanopat on hyvin esillä :) Näillä kuvilla voisit hyvin mainostaa siitoskollia tarjolle :)

  VastaaPoista
 9. Miten niin epäonnistuneita? Tosi upeitahan nuo kuvat ovat! (Kihisee kateudesta...)

  VastaaPoista