perjantai 22. elokuuta 2014

Vieraita

Tänään oli aivan erityinen päivä, sillä blogiystäväni Mella kävi meillä kylässä! Tämä oli ensimmäinen kerta kun tapasimme, siistiä nähdä blogiystävää ihan livenäkin kun ollaan kuitenkin kauan oltu yhteyksissä netin kautta. :) Milloinkohan mä pääsen tekemään vastavierailun ja tutustumaan persialaisiin veljeksiin Simbaan ja Felixiin? Sitä odotellessa!

IMG_5781
"Mä haistoin vieraita kissoja!"

Sanoin jo etukäteen Mellalle, ettei loukkaannu jos Hugo juoksee karkuun, koska sellainen se poika vaan on. Hugo kyllä tuli heti katselemaan vierasta kun tulimme sisään, mutta sen jälkeen se siirtyikin heti tarkkailemaan vähän kauempaa. Jade tietysti nuohosi vieraan kengät ja laukun läpikotaisin, haha! Niin tyypillistä Jadea. En ottanut tapaamisen aikana kuvia ollenkaan, mutta Mella otti (ja videota myös) ja linkkaan vaikka postauksen sitten jos hän niitä julkaisee. :) Saimme Mellalta myös yllärilahjan!

IMG_5765
Kissamaista

Kissat saivat hiirilelun ja krilli-herkkuja, joista molemmat olivat oikein mieleisiä. Äiskä sai kissakortin ja kissakirjan (Miukun tassukirja kaikenkarvaisista kissoista). Selailin jo nopsasti kissakirjan läpi, ja siinä on paljon mielenkiintoisia juttuja kissojen maailmasta. Tosin pari virhettäkin löysin, ja yksi niistä on kyllä pakko jakaa:

IMG_5766
Kilpikonnakuvio! Kilppari ei ole kuvio vaan VÄRITYS!

IMG_5771
Herkkuja ja muuta

Toinenkin vieras tuli vierailulle, ja kissat saivat lisää viihdytystä:

IMG_5725
"Annapas kun haukkaan pienen palasen.."

IMG_5739
Jadellekin olisi maistunut.

IMG_5732
"Isi älä, äiskä laittaa tän kuitenkin blogiin jos näytetään söpöiltä!"

IMG_5757
Jaden ilme ja asento.. :D (Hugo härnäsi Jadea ylätasolta)

Huomenna käyn kuvailemassa Myyrmäki-hallissa kissanäyttelyä, eli viikonloppuna on tulossa postausta siellä ottamistani kuvista! :)

9 kommenttia:

 1. Mainio ilme Hugolla 2.viimeisessä kuvassa :-D Ja tuo viimeinen :D. Vierailut kissakodeissa on ihania!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Hugolla on aina vähän tommonen hapan ilme isin sylissä jostain syystä.. :D No, eipä se äiskänkään sylissä näytä aurinkoiselta silloin kun pitäis kuva ottaa, haha.

   Poista
 2. Minustakin oli ihanaa nähdä mella livenä ja viettää aikaa sen kanssa.Näinhän mie sinutkin pikaisesti =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa! Ja niin tosiaan mekin nähtiin vaikkei taidettu edes sanaa vaihtaa kun niin nopsaan siitä sitten lähdettiin.. :D

   Poista
 3. Oli niin siistiä vihdoin nähdä! :) Se on tääkin uskottava, että netin kautta voi ystävystyä! Rakkaat terveiset untuvapallo-Jadelle ja mökömauku-Hugolle. :D Hyvä et paketti oli mieleinen!

  Ja tosiaan mun puolelle tulossa juttua ensi viikolla. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 4. Ainiin ja tervetuloa vaan sitten Ouluun tai meijjän kotikotiin, jos on kumpaakaan päin joskus asiaa tai vaikka muuten vaan. ;) Kissat oottelee, mauuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitääpä sitten tulla poikia kattomaan jos tullaan Kainuuseen sukuloimaan. :) Tai sitten tosiaan muuten vain, eihän sitä ikinä tiiä mitä tässä keksitään! :D

   Poista
 5. Ihanat lahjat! Meilläkin on krilliherkkua kaapissa, mutta on vielä avaamaton. Ainakin saman merkin turska on herkkua, joten odotan innolla että pääsen avaamaan krillin (meillä on jo 2 eri herkkujuttua auki niin ei viitti kolmatta :D). Voi Hugo kun se on niin söpö myrtsinäkin! Kiva että isikin päätyi vierailemaan blogiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi ikinä olla aukasematta uusia herkkuja heti jos meillä ei niitä ole koskaan ollut.. :D Kolme avaamatonta on aika normimäärä täällä meillä!

   Poista