perjantai 12. syyskuuta 2014

Erikoinen kissanlelu

Tässä olisi nyt esittelyssä yksi hieman oudonnäköinen kissanlelu. Näin tällaisen ensimmäistä kertaa muistaakseni PetExpossa, muttei tullut hankittua kun en tajunnut sen ideaa. Eräällä Faunatar-vierailulla näin leluja kassalla ja päätin sitten hetken mielijohteesta ottaa yhden mukaan. Lisäksi sain kassaneidiltä hyviä vinkkejä siitä, millä eri tavoin lelua voi käyttää. Lelu näyttää siis tältä:

IMG_5522

Lelu on tuollainen muovinen ohut pötkö. Ne, joille lelu on tuntematon, saattavat ihmetellä että miten kissa muka tuolla leikkisi (minä mietin ihan samaa ennen lelun hankintaa)? Tosiasiassa pötköllä voi leikkiä sellaisenaankin, mutta on pari keinoa, jolla siitä tulee entistä hauskempi lelu!

IMG_5521

Ensinnäkin lelua voi painaa kasaan kuvan osoittamalla tavalla. Päästettäessä lelu irti, se ponkaisee nopeasti käsistä jolloin kissa voi juosta sen perään. Varsinkin Hugo tykkää leikkiä lelulla näin.

IMG_5523

Toinen tapa käyttää lelua on kääntää molemmat päädyt sisäänpäin ja laittaa sisälle joko herkkuja tai kissanminttua ja jättää lelu kissan ihmeteltäväksi lattialle. Tämä leikkitapa on taas enemmän Jaden mieleen.

Löytyykö teiltä kyseistä lelua?

30 kommenttia:

 1. Meillä ei ole tuollaista. Mutta näyttäisi tosi kivalta; Max tykkäisi tehdä kuten Hugo ja Pepsi kuten Jade. Laitetaan meidän toivomuslistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plussaa lelu saa myös siitä, ettei se ollut hinnalla pilattu, ja uskoisin myös että se on aika kestäväkin! :)

   Poista
 2. Meiltä löytyy näitä monta monta monta. :D Tosin kaikki ovat juuri nyt kadoksissa... Varmasti asuvat sohvan alla nyt kaikki. :) Mulla oli sillon mun blogin arvonnassakin tällänen. Nää on kyllä tosi hauskoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä pidän tätä laatikossa silloin kun kissat ei leiki sillä, niin ei pääse häviämään.

   Poista
 3. Käytiin typykän kanssa pari päivää sitten paikallisessa eläinkaupassa ikkunaostoksilla. Neiti ihasteli kaloja, ja mie vertailin kissantarvikkeita (kissa hankinnassa, kunhan isä aivopestään). Löysin purkista tuommoisia ja leikin aikani. Ei kannata saada sormea jumiin putken sisään, sitä on nolo kiskoa julkisella paikalla....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti ihan mennä testaamaan tuota.. Voin kuvitella että tulee vähän kiire saada lelu äkkiä irti sormesta, ettei kukaan vaan ehdi näkemään! :D

   Poista
 4. Onpa hassu! Varmasti riittää hupia. :D

  VastaaPoista
 5. Onpa omituisen näköinen leikkikalu - emme ole moista nähneet aiemmin eikä siis meillä semmoista ole kotona. Olisimme kiinnostuneita kokeilemaan. Pitää laittaa emäntä asialle! :)

  T. Bertta ja Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ostettiin lelu Myyrmannin Faunattaresta. Siitä on tosin jo yli kuukausi, mutta kai niitä siellä vielä on!

   Poista
 6. Meiltä löytyy, tosin en tiedä missä ne tällä hetkellä ovat... Pennut ovat niihin vallan villeinä! :)

  Noloa on myös kokeilla eläinkaupassa, miten pitkälle lelu pomppaa ja kaivella sitä sitten jostain koiranruokasäkkien keskeltä. :D

  VastaaPoista
 7. Empä ole moista nähnyt, varmasti meillä kyllä tykättäisi. Täytyy pitää silmät auki,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa hankkia testiin ehdottomasti, jos jossain törmäät näihin! :)

   Poista
 8. Eipä tämmöstä vielä löydy :)

  VastaaPoista
 9. Meillä on tuollainen jossain, mutta se singahti piiloon arvaamattomaan ensimmäisestä leikistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä kissat sitten kaivaa sen joskus sieltä piilosta esiinkin! :D

   Poista
 10. Ja aamulla tohon Kaaren Faunattareen, mars ! ;)

  VastaaPoista
 11. Ihan uusi tuttavuus tuommoinen lelu! Hugo-isukin kannattaa tänään poiketa Naukulan sivuilla katsomassa kaunista jälkikasvuaan :)

  VastaaPoista
 12. Maailman paras kissanlelu! Meillä on noita kolme, ja kaikki tietty jossain sohvan alla hukassa.. täytyypä taas onki esiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikuttaa siiltä, että monilla on tämä lelu hukkunut sohvan alle.. :D

   Poista
 13. Oon meinannut napata mukaan moneen kertaan, mutta on sitte kuitenkin jäänyt ostamatta. Ehkä ensi kerralla, jos tää kerta toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten näistä tämän postauksen kommenteista voi huomata, niin lelu vaikuttaisi olevan monen kissan suosiossa!

   Poista
 14. Meillä on kyseistä lelua kaksin kappalein; ensimmäinen ostettiin ennen kesää ja toinen pari viikkoa sitten. Ekaa pötkylää on täytynyt jo hieman leikellä, kun päätyjä on rouskuteltu niin, että ne ovat lähteneet purkautumaan...
  Meillä lelulla leikitään ponkauttamalla tai sitten kissat leikkivät sillä itsekseen. Silloin lelua tassutellaan ympäri asuntoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla teidänkin kokemuksia tästä lelusta! :)

   Poista
 15. Onpas jännä! Saattaa olla, että tuollainen eksyy joskus meillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrohan säkin sitten mitä kissat tykkää lelusta, jos päätät sen hankkia! :)

   Poista