torstai 18. syyskuuta 2014

Hugo joutui pesulle

Hugon turkki on näyttänyt mun silmään jo jonkin aikaa kovin likaiselta, joten oli aika mennä kunnon pesulle pojan kanssa. Turkki tuntui myös hieman vahamaiselta. Ensin suoritettiin rasvanpoisto ja sitten pestiin normaalisti shampoolla että varmasti tulee puhdasta jälkeä. Raukka tärisi suihkussa kovasti, luuli varmaan että se joutuu taas näyttelyyn kun ei Hugoa ole pesty kunnolla muuten kuin juuri ennen näyttelyä. Siitä huolimatta Hugo oli oikein rauhallinen suihkussa kuten yleensäkin ja pesu onnistui helposti. Yhden kerran tosin Hugo liukastui kun yritti karkuun, ja se sitten tarrasi mun reiteen johon tuli myös pieni jälki.. Siinä rytäkässä Hugo taisi saada myös vettä korvaan/silmään..

hugohunchback
IMG_6638
IMG_6639
IMG_6641

Nyt on puhdas poika! Sanoin Hugolle että nyt tytötkin tykkää enemmän kun turkki on puhdas ja hyväntuoksuinen, mutten tiedä piristikö se Hugoa ollenkaan.. :D Tällä hetkellä siis odotellaan seuraavan morsmaikun kiiman alkamista. Hugokin on kovin malttamattomana odottanut tyttöseuraa nyt muutaman viime yönä, se on nimittäin mouruillut jonkin verran.

IMG_6637

Pieni info myös Jadesta: varasin sille tänään hammashoitoajan parin viikon päähän. Suunnitelmissa oli aluksi käydä hoitamassa hampaat vasta loppuvuodesta kun kaikki muu hässäkkä olisi takanapäin. Ostin kuitenkin kissoille hammasharjan about viikko sitten ja kun testailin sitä Jadella huomasin, että Jade aristaa kovasti suun toista puolta (alaleuka alkaa nykimään, vähän siihen tapaan kun jos kissa näkee vaikka linnun ja tekee sitä ihme ääntä). Selvästikin siellä on siis jokin kipeänä!

2 kommenttia:

 1. Kiltti Hugo <3 Tsempit kanssaeläjille mouruamista, toivottavasti kiima alkaa pian. :)

  Voi Jade. :( Koitahan kestää vielä pari viiikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Onneksi tuota mouruamista on kuitenkin vaan toosi harvoin. Tai sitten sitä on ollut ja en ole vain herännyt siihen, haha. :D Yleensä oon kyllä niin sikeäuninen etten herää tommosiin..

   Poista