maanantai 15. syyskuuta 2014

Viiksikarvakokoelma

Kissoilta putoilee välillä vanhoja viiksiä uusien tieltä, ja aina kun mä löydän tällaisen viiksen niin laitan sen talteen. Mulla onkin jo aikamoinen kokoelma:

IMG_6578

Suurin osa viiksikarvoista on Jaden (onhan niitä kauemmin kerättykin). Hugon viiksikarvoja ei ole paljoa löytynyt, sillä ne on Jaden viiksikarvoihin verrattuna paljon pienempiä ja ohuempia, eli niitä on vaikeampi huomata.

Lisäksi mulla on jemmassa muisto myös jo edesmenneestä kissakaverista:

IMG_6596

Kyseessä on Minnin viiksikarva, jonka olen teipannut kiinni uurnan mukana tulleeseen lappuseen. Muistelen että mulla olisi enemmänkin Minnin viiksikarvoja jossain, mutta saattaa olla että ne ovat hukkuneet.. :/

Otatteko te tippuneet viiksikarvat talteen?

18 kommenttia:

 1. Mä otin viiksikarvoja sillon talteen kun mulla oli gerbiilejä. :) kissojen oon ottanut pari talteen ja antanut miehelle ne, mutta se on varmasti heittänyt ne jo menemään. :D pitkään aikaan en ole kyllä löytänyt viiksikarvoja. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin tuntuu että viime aikoina on löytynyt tosi vähän viiksiä.. Mistäköhän lie johtuu!

   Poista
 2. Kyllä mie joitain keräsin edesmenneiltä kissoilta talteen

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Mun mielestä viikset on kivoja pieniä muistoja, joita on kiva kerätä. :)

   Poista
 4. Meilläkin on viiksikarvakokoelma! Sitä on kerätty nyt n.1,5 vuotta. Siinäkin suurin osa viiksistä on Onnilta peräisin, 14 kappaletta laskin valkoisia viiksikarvoja löytyvän. Tyttöjen hentoisempia mustia ja lyhyitä viiksikarvoja taas on vain 8 kappaletta, joista muistaakseni 2 on todennäköisesti Ruskan ja loput Ellan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla etten ole ainoa, jolla on viiksikokoelma! :D

   Poista
 5. Mä vähän pahaa pelkään, että kun kissa tossa vajaan kuukauden päästä kotiutuu, menee mulla ihan hulluna aikaa kaikkien mahdollisten karvojen metsästykseen ja talletukseen kun pitäähän ne nyt talteen laittaa ku on eka millon mihinkin pudonnut karva... :)

  VastaaPoista
 6. Meidän viiksikarvat menee roskiin. Pitääpä sanoa ihmisille, että ottaisivat ne talteen ja sitten kun ne on kerännyt vaikka 5 niin me saataisiin aina joku palkinto..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toihan on hyvä idea, että sitten saa palkinnon kun tietty määrä viiksikarvoja on löytynyt!

   Poista
 7. Hieno kokoelma pitkiä viiksiä! :) Mie en kerää, mutta löytyessä ihastelen ja ihmettelen tyven terävyyttä ennen roskiin laittoa.

  Ps. Hieno uusi bannerikuva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ihmettelen aina tyven terävyyttä ennen kuin pistän viiksikarvan talteen! Ja kiva että huomasit päivitetyn bannerin! :)

   Poista
 8. Meillä niitä on ihailtu vain hetki, ja sitten heitetty pois. Tuo kokoelma tosin vaikuttaa sen verran vaikuttavalle, että ehkä meilläkin pitäisi... :D

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Aika moni näyttäisi ottavan niitä siis talteen! :)

   Poista