torstai 9. lokakuuta 2014

Hugo ja isi

Hugo on ehta mamman poika (ja mammanpoika..), kuten blogissa on varmasti tullut esille. Hugo hakee läheisyyttä lähinnä äiskältä, mutta joskus isikin kelpaa. Hugo on yleensä aika varautunut isin sylissä. Hugo juoksee usein isiä karkuun jos se yrittää ottaa syliin. Ja jos isi onnistuu saamaan Hugon syliin, niin se tarraa isin paitaan kiinni viimeistä päivää (ihan kuin luulisi tippuvansa) eikä pysty olemaan sylissä rennosti.

hugojaisi

Hugo kuitenkin tulee oma-aloitteisesti esimerkiksi meidän väliin nukkumaan aamuisin, eikä Hugoa silloin jännitä isi ollenkaan. Isi antaa Hugon mielestä myös parhaimmat leuanalusrapsutukset! Äiskä ei ikinä jaksa rapsutella leuan alta niin kauaa kuin isi, ja Hugo voisi nauttia rapsutuksista vaikka tuntitolkulla. Viime aikoina olen myös huomannut, että Hugo ei enää innostu mun kanssa huiskaleikeistä yhtä innokkaasti kuin ennen. Mutta annas kun huiska on isin kädessä, niin sitten sitä juostaan seinillä! Tämä on ihan käsittämätön juttu, siis jos huiska on mulla niin Hugo lähinnä vaan vaanii sitä ja vähän hyppii, mutta isin leikittäessä Hugo riehaantuu ihan täysin. On kuitenkin kiva huomata että  noilla kahdella on yhteisiä juttujaan. :) Kyllä se isin sylikin välillä kelpaa, yleensä silloin jos isi herää aamulla töihin ja äiskä vielä nukkuu, ja silloinkin Hugo tulee itse syliin, ei siis nostamalla.

IMG_7050

Mutta onneksi on Jade! Jade tykkää olla isin sylissä, ja mies pitääkin Jadea sylissä ehkäpä enemmän kuin mä. Välillä Jadekin menee oma-aloitteisesti isin syliin makoilemaan. Tosin Jade lähtee heti salamana siitä pois jos huomaa että mä näen sen olevan siinä, mikä on mun mielestä ihan hölmöä. :D Toivon kuitenkin, että mies pääsisi kunnolla nauttimaan abyn hellyydenosoituksista seuraavan abyn kohdalla! ♥

10 kommenttia:

 1. On se kiva kun Hugolla on isukin kanssa ihan omat poikien jutut - ei me naisihmiset niistä seinille hyppimisistä kuitenkaan niin paljon ymmärretä kuin nuo miesihmiset. :) Jade varmaan luulee, että sä oot mustis kun hän istuu sun miesihmisen sylissä ja siksi juoksee pois :)
  Onkos teille seuraava aby tulossa piankin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa ihan järkevältä, että pojat riehuvat keskenään mieluiten! Olen ajatellut tuosta Jaden jutusta samoin, että se ei halua tehdä mua mustasukkaiseksi, mutta mua vaan ärsyttää se kun mielelläni näkisin Jaden isin sylissä, se kun on niin söpöä. :D

   Seuraavan abyn on tarkoitus tulla jommasta kummasta Hugon tulevasta pentueesta, toivottavasti jo seuraavasta! :)

   Poista
 2. Miehet ja kissat... mä en osaa Toscan mielestä leikkiä ollenkaan. Se vaan katsoo mua närkästyneenä "Äiti sä et osaa, missä isi on? Isi osaa."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo on varmaan samaa mieltä, ettei äiskä osaa leikkiä.. Tai sitten se on vaan tylsistyny leikkimään mun kanssa, koska vielä vähän aika sitten mäkin sain sen juoksemaan seinillä! :D

   Poista
 3. Voi Hugoa <3 Meillä Iskä on ainoastaan paras riehumiskaveri, koska Mamia ei saa kynsiä ja purra yhtä kovaa (ei kyllä saisi Iskääkään, mutta Devihän ei Iskää tottele). Leikkiessä Iskässä taas on se hyvä puoli, että se jaksaa leikkiä pidemmän aikaa, minkä lisäksi Iskän kanssa huiskulelu lentelee korkeammalla (tää 25 sentin pituusero vähän vaikuttaa...). Kajsakin suosii nykyään mua leikittäjänä, en sitten tiedä mistä se johtuu, kun toinen kaksijalkainen on kuitenkin selkeästi Kajsan ykkösorja (omistaja).

  (Vaikea muuten kirjoittaa tekstiä, jossa ihmisten nimet vaihtelee sen mukaan, kummasta kissasta puhuu :D)

  VastaaPoista
 4. Osaapa nää olla. :D Ehkäpä "isin" ja Hugon välit alkaa lämmetä kunnolla nyt kun isi on hyväksytty leikittäjäksi. :) Kuka teillä antaa ruokaa? Haiku on ihan in love miun isään kun se aina tullessaan heittelee kisuille herkkuja. :D Äidistäni Haiku taasen ei tykkää (paitsi nykyisessä asunnossa on alkanut lämpeämään hieman) ja juoksee karkuun, jos se koittaa silittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä annan ruokaa pääasiassa, mies antaa sillon jos oon töissä (kerran päivässä). Hugokin on ihan kenen tahansa paras ystävä silloin jos se saa jotain hyvää. :D Esimerkiksi kun Hugo oli ekaa kertaa viettämässä joulua mun kotikotona (tai kun käytiin miehen vanhempien luona kissojen kera ekaa kertaa), niin Hugo pelkäsi kaikkia sille vieraita ihmisiä aluksi aika paljon, mutta sitten kun sille alettiin työntää kinkkua nenän eteen niin johan alkoi muutkin ihmiset kiinnostaa! :D

   Poista
 5. Meillä oli niin, että edesmennyt Uunomme (Aby) vaikka oli ulkona hiukan säikky niin vieraiden ihmisten kanssa oli yleensä heti niin kaveria :-) Voi kun vieläkin kaipaan Uunoa, se oli niin ihana kissa :'')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hugo ei välitä vieraista, mutta ulkoilua se suorastaan inhoaa!

   Poista